po operaci prostaty jsem měl 3 týdny zavedený katetr,nyní jsem zhruba 3 týdny po vytažení ale močení se příliš nedaří.co mohu pro to udělat?
Jistě byste měl navštívit urologa, který vás operoval.Příčin může být několik a sám to nevyřešíte.
Obdobné otázky
- Dobrý den. Syn má diagnózu jizvy rohovky na op povrchové na ol výrazné ztenceni narušena homeostaza povrchu oka staphyl toxicka reakce chronická dysfunkce meib. žláz. Vidí pouze na 50 procent prý se s tím nedá nic dělat prosím opravdu nic není žádná naděje děkuji Lenka
- Dobry den moje otázka zní jak moc je nebespečne pískání v uchu po operaci nosu( ne moc zdařene)a co přesně to znamená. Operaci jsem podstoupila více než před půl rokem děkuji
- Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli na alergologii dělají i test na intoleranci laktózy.
- Dobry den, chtěla bych se zeptat jestli nabýrate nové pacienty?
- Dobrý den omlouvám se ráda bych se zeptala jestli k Vám můžu ještě chodit když už jsem u Vás půl roku určitě nebyla byla jsem po operaci očí ta dopadla dobře mám brýle jen na dálku a nyní bych ráda začala zas chodit k Vám na kontroly. Díky a hezký den
- Dobry den Mam kamarata, ktory ma manzelku aj dve deti ale od svojich 7 rokoch trpi a to tym ze sa citi ako zena. Cely cas to v sebe potlacal. Ma 55 rokov a zacal sa malovat nosit podprsenku a velmi mu vadi penis. Chcel by ho dat odstranit...manzelka o jeho pocitoch vie...on chce naoko zit so svojou…
- Dobrý den, nechci uvádět svoje jméno aby bylo nějak na této stránce, ale mám menší problém.Je mi 17 let a už pár let mám zahnutý penis na levou stranu, stydim se o tom mluvit takže bych měl trauma kdybych stim musel k doktorovi ale snad bych to nějak přežil.Jde o to že mám zahnutý penis na levou stranu,…
- Dobry den, chtela bych se zeptat bylo mi receno tyden zpet ze cekame holcicku byl to konec 24 tydne ze ma 4mm roztazenou panev a ze ma okolo 530g ze je dost malinka, ale nejvic by me zajimala panev co to může být? Znamemat? Děkuji
- Dobrý den, před pár měsíci jsem měl podle jednoho pana urologa zánět varlete. Bylo zvětšené a bolelo... Po léčbě léky se mi zmenšilo, bolest stále mírně cítím a když jsem to na kontrole řekl panu doktorovi, že se zmenšilo a pobolívá, tak prý je to normální ? Děkuji za zpětnou vazbu
- Jsem obézní a používám léky na srdce a ředění krve. Mohu používat Nutricia Protifar
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: