Návštěva psychologa doma
Dobrý den mám 16 let starou dceru která má problémy ale nechce mě žádného odborníka navštívit (nedostanu ji z auta).Hlavně mě zajímá jestli by nás psycholog navštívil doma. Děkuji
Dobrý den, děkuji Vám za Vaši zprávu. Předpokladem úspěšné terapie je vždy dobrý vztah klienta a terapeuta. Proto se domnívám, že by určitě nebyl dobrý začátek takového vztahu návštěva psychologa doma, když ji Vaše dcera odmítá.
Napadá mě ale, že zpočátku by bylo třeba dobré, kdybyste si Vy sama domluvila schůzku u některé kolegy a zkusila se s ním zaměřit právě na vztah s Vaší dcerou, zda by na tom šlo zapracovat tak, aby se ona ve finále necítila být k terapii nucena, ale naopak to přijala jako možnost promluvit si s někým nezávislým.
S přátelským pozdravem
Lucie Bělohlávková
S přátelským pozdravem
Lucie Bělohlávková
oceňuji Vaši snahu pomoci své dceři. Ano, návštěva doma je možná.
¨
Držím palce a přeji pohodové dny,
Stanislava Ševčíková
oceňuji Vaši snahu pomoci své dceři. Ano, návštěva doma je možná.
¨
Držím palce a přeji pohodové dny,
Stanislava Ševčíková
Dobrý den, toto není úplně standardní, a sama neznám kolegu, který by poskytoval terapie v bydlišti klienta. Snad by bylo možné požádat o setkání na neutrálním a pro dceru bezpečném místě. Zároveň musím bohužel konstatovat, že podmínkou pro úspěšnost terapeutických sezení či konzultací, je ochota spolupracovat. Myslim, že by stalo za to, pokusit se dceru k návštěvě namotivovat.
S pozdravem
G.Luková Sittová
S pozdravem
G.Luková Sittová
nebývá to standardní, ale je možné, že by za vámi byl ochoten někdo zajet. To bude záležet na konkrétní kolegyni či kolegovi.
Dobry den, poslala jsem Vam odpověď do e-mailu, snad Vam dorazila, hezky den, IK
Obdobné otázky
- Dobry den, Ja jsem prave uz mel ve me rodne zemi leky proti akne. Kazdopadne, tady v Cesku potrebuji jeste nejaky predpisy od lekare. Lek se jmenuje isotretinoina. Krome ty konzultace hodiny a ty leky. Myslite si, ze bych mel jeste neco zaplatit? Dekuji vam
- Pracujete s Pojistovnou VZP? Prave za dva tydny budu na practicky lekare kvuli moji akne. Jsem z Ameriky a uz tam jsem mel lek "Isotretinoina" Ale prave, bych tady potreboval predpisu. Jak o tom jde? Dekuji mockrat.
- Dobrý den, chci se zeptat jestli dokážu léčit bulimii. Je mi 17let, mám 153cm a vážím kolem 44kg. Dokážu třeba 4dny nejíst, cítím se dobře že to zvládám nejíst, cítím se hubená a celkově dobře. Jenže pak dostanu záchvat hladu, dokážu utratit 200,- za sladké a na posezení vše sníst a dál pokračovat. I…
- Dobrý den, po extrpaci lipomu mám stálé velké bolesti v oblasti ramenního kloubu až po loket. Ležení na pravém rameni je dosti bolestivé, takže nevím co s tím. Jsem objednán na neurologii Co to asi je - mám pocit zásahu do nějakého nervu ...? Děkuji a jsem s pozdravem. Mil. V.
- Dobrý den chtěla jsem se zeptat jestli máte u vás nějaké vstupní platební částky za přijetí a registraci?dekuji
- Dobry den,chtela bych se zeptat casto chodim na plicni s tim,ze se mi spatne dycha,ale ted jsem s tim par mesicu problem nemela,az ted asi poslednich 10 dni kazdy vecer se mi zacne spatne dychat a pri usinani nemuzu popadnout dech,uz nekolikrat jsem absolvovala spirometrii a vse jsem mela v normě.Momentalne…
- Dobrý den, Chtěla bych se zeptat, zda registrujete nové pacjenty? Potřebovala bych konsultacji, protože vidím trochu húř, a taky bych potřebovala nové brýle. Nosím taky kontaktní čočky. Mám pojštěni v VZP. Předem děkuji za odpověď a přeju hezky den. S pozdravem
- Dobrý den mám takový složitější problém jsem 3 roky po chemoterapii léčím se na neurologii po chemoterapii mám neuropatii ale bolí mě stále kolena vevnitř navštěvovala jsem ortopeda v Hradci Kralové ale bohužel výsledek žádný dodnes mě kolena bolí hlavně levé názor doktora že to je následek po chemoterapii…
- Dobrý den, můj otec - 80 let je od ledna znovu v péči urologa pro opakovaný zánět močového měchýře infikovaného fekálními bakteriemi s podezřením na kámen v močovém měchýři. Provedeno sono, ale pro 100 % jistotu po úzdravě vyšetření kamerou. Léčba ATB, 2 měsíce urokatetr. Stabilizován. Včera kontrola…
- Dobrý deň, chcem sa spýtať na kompletnú cenu operácie dolných viečok laserom. Rada by som vám poslala aj fotografiu očí, nakoľko som podstúpila operáciu horných viečok, ale výsledok nesplnil moje očakávanie a neviem, či sa s tým dá ešte niečo robiť. Ďakujem
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: