Dobrý den. Mám vyrážku na nártu po sportování. Hlavně musím podotknout že se mi nohy zapařili a že mi nateklo do bot a já v těch mokrých botech nadále sportovala. Myslím že je to hlavní příčinou. Už se mi to takhle párkrát stalo. Vyrážku mám i na druhém nártu ale ne tak velkou. Chtěla bych se zeptat co je to za vyrážku a jak ji léčit.
zdravím., podle popisu by mohlo jít o projevy mykotickomikrobiální, nebo o čistý atopický ekzém
Obdobné otázky
- Dobrý den,již 10let trpím chronickým zánětem prostaty.Poslední dva roky se zánět zhoršuje i 4krát ročně.Jsem sledován ve FN Brno.PSA 1,2.Prosím je to léčitelný,popřípadě pomůže operace.Je mi 69 let.Děkuji za odpověď
- Dobrý den. Měl bych následující dotaz. Manželka dochází každých půl roku na Diabetologii na kontrolu hladiny cukru v krvi z důvodu podezření na diabetes. Naposledy byla cca před měsícem /v dubnu/ kdy jí byly naměřeny hodnoty 7,8 v krvi a byly ji nasazený léky. Při předešlých kontrolách mývala vždy hodnoty…
- Dobrý den,mám už asi pět let bolesti břicha v levo pod žebry.Byla jsem na krvi, ultrazvuku , kolonoskopie, gastroskopie vše v pořádku,ale bolesti přetrvávají.Bolest je tupa.Nevim si rady co dál.
- Dobry den, po obstriku zapesti mi v miste vpichu zustala ruzovobika skvrna. Vypada to jako ztrata pigmentu. Je stav trvaly? Mam jiz 2mesice. Mohu si nejak pomoci? Dekuji Johana
- Dobrý den, v týdnu jsem si byla u praktického lékaře pro neschopenku z důvodu střevních potíží. Lékař mě objednal na výtěr. Střevní potíže přes víkend ustoupily. Je možné výtěr odmítnout? Děkuji za odpověď.
- Dobrý den Je mi 25 let a několik týdnů mě trápí bolest v podbřišku myslím ze v okolo vaječníku. Při sexu je to místy až nesnesitelné a místy to necítím vůbec nebo jen v menší formě (záleží na poloze). Behem dne to necítím skoro vubec výjimečně když zvedám něco těžkého nebo se špatne ohnu. Nevim jestli…
- Dobrý den, již přes roku mě bolí levé zápěstí. Při ohybu mě zápěstí bolí a při kroužení mě v zápěstí lupe a jak kdyby něco přeskakovalo. Úraz jsem na zápěstí neměla již několik let. Byla jsem zatím na rentgenu a doktor mi dal požadavek na ORT vyšetření, kde popsal níže požadavek, kterému nerozumím a…
- Dobrý den, Již po šesté za sebou se mi na oku, v rozptylu měsíce a půl, udělalo na oku ječné zrno. Jsem 3 měsíce po porodu tak nevím, jestli jsou tyto nepříjemnosti způsobené "hormonální smrští" a stačí počkat, než se hormony ustálí, nebo mám navštívit lékaře? Děkuji.
- Dobrý den, mého otce (50let) trápí již delší dobu vyrážky, zejména po poslední kolonoskopii, na které byl kvůli operaci s vnitřními hemeroidy, cca půlroku zpátky. Dnes se mu dělá vyrážka hlavně na holenních, zpočátku to jsou drobné pupínky, které se rozšiřují a teď už to vypadá spíše jako strupy. Začínají…
- Dobrý den, při masturbaci nebo při erekci, mám zaškrcený penis, když předkožku stáhnu. Žalud je při tom nafialovělý do kterého zřejmě nejde krev. Nechci obřízku !!! popřípadě žádnou operaci. Prosím o radu.
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: