Dobrý den,je mi 43 let a cca od 20-ti let mě neustále trápí opakované vaginální záněty. Bohužel
je mi 43 let a cca od 20-ti let mě neustále trápí opakované vaginální záněty. Bohužel doposud mi žádný z lékařů, které jsem navštěvovala příliš s mým problémem nepomohl. Veškerá léčba je zaměřena pouze na následky, tudíž opakované zavádění různých globulí, případně krému Macmiror. V posledním roce mi lékařka 2x předepsala na užívání tablety Mycomax. Vzhledem k tomu, že s postupujícím věkem se moje potíže zhoršují, nevím již na koho se obrátit a kdo by mi mohl pomoci, neboť problém bude zřejmě komplexnější.
Vyzkoušela jsem již užívání Wobenzymu, autovakcínu, dlouhodobé užívání probiotik, spousty volně dostupných prostředků, dokonce i antiparazitické léky, MMS, bylinné koupele, kapky spol. ENERGY, kapky Dr. Hádka, nosím pouze bavlněné spodní prádlo, nepoužívám v době menstruace vaginální tampony, nenavštěvuji koupaliště, nekoupu se, pouze sprchuji, používám přípravky určené pouze pro intimní hygienu, neparfemované toaletní papíry a ubrousky, ze stravy jsem vyloučila cukry a bílou mouku, většinu mléčných výrobků, užívám např. kapky z grepfruitových jader, které mají antibakteriální a protiplísňový účinek. Partner byl vždy přeléčen zároveň se mnou, u praktické lékařky si nechal udělat testy na kvasinky, které byly negativní. Stresu nejsem neustále vystavena. Prosím o radu či doporučení na lékaře z Brna, který by mi mohl a byl ochoten pomoci. Bohužel doposud mi nikdo z navštěvovaných lékařů včetně mojí praktické lékařky na moji žádost neodebral krev či nenechal provést urologické vyšetření nebo vyšetření stolice, které by mohly určitě také napovědět.
Chápu, že se nejedná o fatální záležitost, nicméně značně tyto zdravotní komplikace ovlivňují kvalitu mého života již řadu let.
Děkuji
Děkuji
Dobrý den, těžko se vyjádřit k důvodu opakování vaginálních zánětů. Nicméně jsem vás chtěla informovat, že na urologické vyšetření se můžete objednat sama bez doporučení lékaře. Odběr krve a stolice je jistě u praktika možné i jako samoplátce.
S pozdravem MUDr. Magda Szewczyk
S pozdravem MUDr. Magda Szewczyk
Obdobné otázky
- Dobrý den. Již delší dobu mám problémy s očima. Mám syndrom suchého oka, vystřídala jsem mnoho léků, nyní používám Hylo-gel. Musím kapat alespoň 5-7x denně. Když se v noci probudím, musím též kapat, jinak mám velmi nepříjemný pocit. Ale nyní mně jde hlavně o levé oko, které se rychle zhoršuje. Již…
- Dobrý den, již 10. den mám vynechanou menstruaci. Nechraneny sex jsem měla před 3 týdny zhruba 3 dny před ovulací. Tehotenske testy mi vyšly negativně. Pociťuji citlivost a bolestivost prsou už týden, jinak nemám žádné symptomy. V posledních 2-3 měsících jsem měla velké váhové výkyvy (až 10 kg). Může…
- Dobrý den, již 10.den mám vynechanou menstruaci. Zpoždění menstruace jsem měla nejdelší 2-3 dny. Poslední jsem měla 25.7. a očekávaná měla být 29.8. Nechráněný sex jsem měla před 3 týdny. Všechny tehotenske testy mi dosud vyšly negativně. Pociťuji už týden citlivost a bolestivost prsou, kterou ale…
- Dobrý den, už několik let mám problémy...ploténky na krční i bederní páteře...netlačí na nerv. Záda bolely ale nebylo to tak hrozné...pomohly rehabilitace. Před dvěma lety se stav zhoršil migrény nebo stálá bolest hlavy (ct mozku v pořádku), bolest nohou, kloubů a ramene. Po roce krevní testy zjistily…
- Dobrý den chci se zeptat? Vyspali jsme se spolu s přítelem bez jakékoliv ochrany a stala se menší nehoda Druhy den jsem měla prášek escapelle který jsem si vzala 15 hod po pohlavním styku je opravdu 100% ze neotehotnim? Dekuji
- Dobry den, je mi 20let. Jsem maminkou 18ti. Mesicni dcerky. Je to veliky raubir, je na me strasne fixovana, ale o to nejde. Po porodu to nejsem ja.. jsem strasne nervozni, vybusna, rekla bych, ze trpim nejakou velikou depresi... casto placu, nic me nebavi, chtela bych se zavrit a porad jen spat.. uz…
- Dobrý den, můj syn byl zneužíván nevlastním otcem, utekla jsem od nej . Muj syn je dospělý, ma tri deti, pomočuje se, nosí pleny na noc. Když se ho manželka v noci chce dotknout, div jí nezlomi ruku. V podvědomí je stále obtěžován. Ma záchvaty, vyšetření bylo negativní. Co s tim? Dekuji
- Dobrý den, mám rok tvrdou bouličku velikosti větší špendlíkové hlavičky na velkém stydkém pysku, poslední půl rok s menšími občasnými a denními bolestmi, gynekoložka tvrdí, že je to normální - změny . Žádné vyšetření, kromě poševního sona, děláno nebylo. Děkuji. J.
- Dobrý den, může mě lékař odmítnout, když jsem v minulosti nedodržel jeho pokyny? Poslal mě na rehabilitaci, ale nešel jsem, protože sem vůl. Teď se stydím, bojím jít za ním znovu.
- Dobrý den, jmenují se Monika, jsem Slovenka, tady bydlím 8 roku. Mám problém se zádama, mám schmorloví uzli, těžkou práci nezvládnu, bolí mně v záda a hodně i nohy, každý den mám bolesti, můj doktor mně řek nech beru panadol, nejsem spokojená, nebyl schopen kouknut na diagnozu do PC, na slovensku mně…
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: