Dobrý den, už několik let mám problémy...ploténky na krční i bederní páteře...netlačí na nerv. Záda
už několik let mám problémy...ploténky na krční i bederní páteře...netlačí na nerv. Záda bolely ale nebylo to tak hrozné...pomohly rehabilitace. Před dvěma lety se stav zhoršil migrény nebo stálá bolest hlavy (ct mozku v pořádku), bolest nohou, kloubů a ramene. Po roce krevní testy zjistily boreliozu a plicní chlamydie. Přeléčeno antibiotiky ale zdravotní stav stejný. Denně ranní ztuhlost, bolest nohou nártů kolen, bolest kyčle a bedra, bolest krční páteře a pokud nemám migrénu tak mě bolí hlava skoro každý den. Práci jsem musela změnit nezvládla jsem ji vykonávat...byla dost fyzicky náročná a po práci mě bolel celý člověk a nebyla jsem schopna nic dalšího udělat doma. Po revmatolog. stránce jsem v pořádku a vše se svádí na záda, ale problémy se zády mám 13 let a tento stav je poslední asi 2 roky. Tak bych se chtěla zeptat co jiného by to mohlo byt. Četla jsem o fibromyalgii a podle příznaků sem se tam našla...nevím co jiného, tento stav mě už nebaví pořád mě něco bolí a připadám si jako hypochondr. Děkuji
může se skutečně jednat o fibromyalgie. Doporučila bych ještě imunologické vyšetření. Bolesti je možné zkusit ovlinit léky (např.mirtazapin nebo pregabalin)
Zdravím
Dana Halbichová
Zdravím
Dana Halbichová
Obdobné otázky
- Dobrý den chci se zeptat? Vyspali jsme se spolu s přítelem bez jakékoliv ochrany a stala se menší nehoda Druhy den jsem měla prášek escapelle který jsem si vzala 15 hod po pohlavním styku je opravdu 100% ze neotehotnim? Dekuji
- Dobry den, je mi 20let. Jsem maminkou 18ti. Mesicni dcerky. Je to veliky raubir, je na me strasne fixovana, ale o to nejde. Po porodu to nejsem ja.. jsem strasne nervozni, vybusna, rekla bych, ze trpim nejakou velikou depresi... casto placu, nic me nebavi, chtela bych se zavrit a porad jen spat.. uz…
- Dobrý den, můj syn byl zneužíván nevlastním otcem, utekla jsem od nej . Muj syn je dospělý, ma tri deti, pomočuje se, nosí pleny na noc. Když se ho manželka v noci chce dotknout, div jí nezlomi ruku. V podvědomí je stále obtěžován. Ma záchvaty, vyšetření bylo negativní. Co s tim? Dekuji
- Dobrý den, mám rok tvrdou bouličku velikosti větší špendlíkové hlavičky na velkém stydkém pysku, poslední půl rok s menšími občasnými a denními bolestmi, gynekoložka tvrdí, že je to normální - změny . Žádné vyšetření, kromě poševního sona, děláno nebylo. Děkuji. J.
- Dobrý den, může mě lékař odmítnout, když jsem v minulosti nedodržel jeho pokyny? Poslal mě na rehabilitaci, ale nešel jsem, protože sem vůl. Teď se stydím, bojím jít za ním znovu.
- Dobrý den, jmenují se Monika, jsem Slovenka, tady bydlím 8 roku. Mám problém se zádama, mám schmorloví uzli, těžkou práci nezvládnu, bolí mně v záda a hodně i nohy, každý den mám bolesti, můj doktor mně řek nech beru panadol, nejsem spokojená, nebyl schopen kouknut na diagnozu do PC, na slovensku mně…
- Dobrý deň mám trombofíliu PT20210A, heterozygotná forma. Kvoly silnému PMS, ktorý nieje možné regulovať antokoncepciou mi bol doporučený pupalkový olej. Je prosím v mojom prípade vhodný? ..ďakujem krásne za odpoveď
- Dobrý den,byla mi diagnostikována Dg.Bursitis subacrom I.dx caulcarea pravého ramene.Rtg. - při velké hrbolu hlavice humeru stín klacifikace 11/5 mm.Mám po dvou obstřicích (depo -Medrolu 10 mg + Mesocain 1%).Bolest se stále vrací.Chtěla bych vědět jestli existuje jiná léčba než obstřiky a jak často se…
- Dobrý den, psychiatr mi napsal lék Velaxin 150mg, po 3týdnech užívání se depresivní stavy prohloubily a též úzkosti. Na internetu jsem dohledala, že je třeba nový lék navyšovat postupně. Nemůže být chyba v předepsání tak silné medikace, že mělo být nejprve 75mg? Děkuji Vám.
- Hledám terapeuta se zkušenostmi a dobrými výsledky s tématem perfekcionismu a neúměrně vysokým nárokům na sebe a rodinu, sklony k negativní reakci na náhlou změnu a v tomto světle viděný přístup k výchově dvou dětí (6 a 9 let).
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: