Dobrý den, chci se zeptat jestli jsou bobule Ochmetu evropského jedovaté a jaká jsou rizika při po
chci se zeptat jestli jsou bobule Ochmetu evropského jedovaté a jaká jsou rizika při pozření bobulí dítětem?
Děkuji předem za odpověď
S pozdravem
Děkuji předem za odpověď
S pozdravem
Dobry den, nejsem sice biolog ani fytoterapeut ci toxikolog. Lepe by bylo kontaktovat Toxikologicke centrum Praha. Pokud se jedna o jmeli, tak mirne jedovate je, ale zároveň ma i lecive účinky a je potravou ptaku. Neumim Vam kompetentne odpovedet, otazka nespadá do me profese. Hodne stesti.
Přeji pěkný den.
S touto otázkou se obraťte na toxikologii. Systém znemožňuje předání tel. čísla.
s pozdravem
Petr Havlíček
s pozdravem
Petr Havlíček
Obdobné otázky
- Dobrý den, zajímalo by mě, když se 1x ročně dělá cytologie a jsou zaznamenány změny, zda se dělá hned test na HPV vir nebo je nastavena jen kontrola za půl roku.
- Dobrý den,mužu poprosit o objasnění závěru z MR .? Subtotální leze šlachy m.supraspinatus.Kompletni leze šlach m.infraspinatus s retrakci a tukovou atrofii svalového bříška.Zmnozena kloubní náplň.napln navazujiciSA/SD burzy. Je to na operaci nebo nějaké cvičeni?Je mi 70 let. Moc děkuji za odpověď.EM
- Dobrý den,před asi měsícem se mi stalo,že jsem měl křeče a průjem,na povrchu vodnaté stolice bylo velké množství krve (kaluž) a cítíl jsem jak mi odkápává do mísy,na toaletním papíře také mnoho krve s krvavými hleny,ten den jsem byl asi 4x na wc s pocitem,že potřebuji se stolici ze sebe vydat i zbytek…
- Dobrý den, už rok mám problém s příjmem potravy, jsem po operaci brániční kýly, pod žebry na levé straně se mi udělala bulka. I přez to, že jím jak dvouleté dítě, nejím maso ani uzeniny mám vyšší hodnoty železa (38), bilirubinu (41) a cholesterol 7,15. Jediné co mi řekl obvodní lékař, že to je divné.…
- Dobrý den.Může mít na stahování výčka vliv antidepresíva.Děkuju.
- Po operaci zápěstí ve Vysokém, kde mi do poškozeného zápěstí vkládali kostní štěp z pánve, se objevily bolesti kyčle a třísla z odebrané strany. Nemohla jsem se postavit, sedět, pohnout, zvednout nohu. Kyčel povolila, ale tříslo bolí, při každém zatížení bodne jako nůž, přestože mi píchají tramal a beru…
- Dobry den,chtěl bych se na Vas obrátit s dotazem. Chystal se na operaci sedeho zakalu a v nemocnici mi nabizeji za priplatek 1500kc produkt VISCOAT. Je-li tato latka spolehliva a odpovida pozadovane cene v nemocnici? Dekuji za odpověď a preji krasny den...
- Dobrý den, předem se omlouvám za dlouhý dotaz. Již dlouhou dobu mám výtok (ale byl to takový ten normální, který mají ženy normálně jako “zvlhčování”), nedávno (asi 2 týdny zpátky) se k němu ale přidalo i svědění stydkých pysků. Plánuji s tím jít ke gynekologovi. Teď mám ale obavy, že mám ještě něco…
- Dobry den. Mam obcasne huceni v hlave v uchu pravem bolest ktera mi jde az do hlavy. Vadi mi zvuky jako je konvice. Pousteni vody objevuje se to obcas ne kazdy den. Pak je nejakou dobu klid a pak se to znovu objevi. K jakemu lekari mam zajit? Nemuzou to byt priznaky mrtvice? Pekny den a prosim o odpoved.
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: