Dotazy od pacientů (4)

• Dobrý den, při odstraňení vaječníku mi byl poškozen močovod a zaved stent, cca za měsíc mám jít na v

Dobrý den, při odstraňení vaječníku mi byl poškozen močovod a zaved stent, cca za měsíc mám jít na vyndání . Můj dotaz...vyndavá se ambulantně, nebo pod lokální anestezií a je nutná hospitalizace ?

MUDr. Stanislav Šťastný

Ambulantně a bez anestesie. Záleží ale na konkrétním pracovišti.

Dobry den , pane doktore.
    Mohla bych se na Vas obrátit ohledne vyšetření a mozna operaci dvouch cyst na ledvinách?
    Dekuju za odpoved:)

MUDr. Stanislav Šťastný

Souhlas s kolegii .více neni co dodat.

• Mám PSA 6,78 Frie 12,60.Mírně zvětšenou prostatu,bez problémů při močení a odmítl jsem biopsii.Jak d

Mám PSA 6,78 Frie 12,60.Mírně zvětšenou prostatu,bez problémů při močení a odmítl jsem biopsii.Jak dál postupovat,doporučení.

Podstoupit biopsii

před dvěma týdny jsem po močení zpozoroval několik kapek krve.
    Bylo to po intenzivním pohlavním styku s partnerkou. Při dalším močení od té doby jsem nikdy krev nespozoroval, až do dnešního dne. Dneska ráno jsem opět zpozoroval několik kapek krve po močení. Přičemž…

MUDr. Stanislav Šťastný

Naprosto souhlasím s kolegou , nicméně vyšetření bych považoval za urgerntní