Dotazy od pacientů (6)

• Plastika nehtového lůžka

Dobrý den, ráda bych se zeptala jestli je možné provést plastiku nehtového lůžka u 15 adolescenta.Má opakovaně strhnutý nehet na LDK, problém se však stále opakuje, nehet nestačí ani pořádně dorůst a už mu roste ve formě drápu směrem dolů.
    Ráda bych se zeptala na možnost případné konzultace.

MUDr. Petr Maceček

Dobrý den, ano plastiku nehtového lůžka lze provést. Konzultace je vždy nutná. K ní se, prosím, objednejte telefonicky.
    S pozdravem
    dr.Petr Maceček

• Plastika nehtového lůžka

Dobrý den, pane doktore.
    Chci se zeptat, zda provádíte i plastickou operaci nehtového lůžka? Neustále mi zarůstají nehty, na obou palcích a vždy jen z vnitřní strany. Snažím se nosit pohodlné boty, které nejsou úzké a když to jde, tak otevřené. Bohužel mě to trápí už delší dobu - po dobu…

MUDr. Petr Maceček

Dobrý den, ano operaci provádíme. Je hrazena ze zdravotního pojištění pouze na pracovištích, které mají tento zákrok se zdravotní pojišťovnou "nasmlouvaný".
    Přeji příjemný den

• Vliv plastiky víček na vzhled peermanentního make-upu

Krásný den pane doktore. Objednala jsem se na permanentní maku-up obočí a oční linky. Teď ale vyvstala nutnost operace horních i dolních očních víček. Můžete mi prosím říci zda operace až po tetováži ovlivní jeho kvalitu a hlavně tvar?? Jak mám prosím postupavat?? Děkuji vám za radu.

MUDr. Petr Maceček

Dobrý den, nejvhodnějším postupem bude...nejprve provést operaci víček a s odstupem 2-3měsíců permanentní make-up a oční linky.
    Přeji příjemný den
    dr.Petr Maceček

• Liposukce břicha

již delší dobu uvažuji o liposukci břicha je mi 43.let , a mám po jednom dítěti ,tedy roky a těhotenství je na mém břichu již znát. Dle recenzí jste profesionál a především milý člověk,je mi trapné někde svoje velké břicho ukazovat,ale k věci. Potřebuji pro konečné rozhodnutí…

MUDr. Petr Maceček

Dobrý den, na mnohé Vaše otázky nemohu odpovědět, pokud Vás nevyšetřím, neuvidím.
    Operace - liposukce břicha je vhodnější provést v narkóze, pak je nutná ale 24hod hospitalizace.
    Na…

• asymetrie víček po chirurgickém řešení ptozy

Dobrý den pane doktore
    Prosím, mám dotaz ohledně nestejných očních víček...je mi 39let,jako malá jsem prodělala operaci ptozy(na jednom oku)..od té doby mám víčka nestejná a nyní s přib.věkem je to operované ještě spadlejší (nižší)...Kdysi ve škole jsem si na toto téma vyslechla mnoho…

MUDr. Petr Maceček

Dobrý den, k tomu, abych se vyjádřil k případnému operačnímu řešení, bude nutné vyšetření, osobní setkání - abych vás seznámil s postupem, pooperační péčí, možnými komplikacemi.
    Pokud máte…

• Liposukce boků

Dobrý den. Zvažuji liposukci boků. Chci se zeptat, po odstranění tuku můžu očekávat návrat usazování? A cenově je to podle toho kolik tam toho člověk má a nebo je cena pevná? Děkuji Katka

MUDr. Petr Maceček

Dobrý den, cena operace je dle lokálního nálezu - každý máme jiné množství tuku, jinou velikost tukových polštářů. Po operaci nemusíte "držet žádnou dietu", ale, samozřejmě, že běžný,…