Dotazy od pacientů (16)
Ceny služeb
Dobrý den, zajímalo by mě, kolik u vás stojí odstranění kazu jednoho zubu, dentální hygiena, atd..? Děkuji předem za odpověď.
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, vše najdete na mých stránkách fimodent.cz.
Jiroušová
dělate korunky
Dobrý den berete nové pacienty , dělate korunky a nastavby díky
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, přijímáme nové pacienty a děláme korunky i nástavby.
Hezký den
Dr. Jiroušová
Máte nasmlouvanou pojišťovnu 211?
Dobrý den. Rád bych se zeptal jestli máte smlouvu s pojišťovnou 211 a jestli se budete stěhovat? Přišla mi od vás sms zpráva. Nerad bych hledal jiného lékaře. Chodím k vám již 5 let a jsem velice spokojen. Děkuji
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, to bude asi omyl. Stále jsem na Ječné a smlouvu s 211 máme.
Děkuji
Dr. Jiroušová
PŘESTUP K JINÉMU LÉKAŘI, JAK POSTUPOVAT...?
Dobrý den, přistěhovala jsem se do Mladé Boleslavy, ještě v květnu mám jít ke svému zubnímu lékaři do místa původního bydliště a bojím se,aby jste ještě přijínmali nové pacienty, jak mám prosím postupovat... dle recenzí bych velice ráda nevštěvovala právě vás...
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, máte dvě možnosti. Buď už nejít ke svému a registrovat se u nás nebo ještě jít ke svému a pak až k nám. Obě varianty jsou v pořádku. Přijímáme stále pacienty, v tomto ohledu se nemusíte…
zubní lékař
Dobrý den prosím Vás paní doktorko chtěla bych s dětmi přejít k zubnímu lékaři proto se obracím na Vás Hana
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, já už nepřijímám, ale dr. Urbánková, dr. Bacová nebo dr. Dražka přijímají nové pacienty. Obraťte se na ně.
Strach se zubařů
Dobrý den,chtěla bych se zeptat kde mám hledat zubaře. Zubaře žádného nemám a své zuby jsem hrozně zanedbala,je to opravdu hrozné. Velké optíže jsem řešila pohotovosti a pak nic...Mám už velké bolesti zubu,dásen a už ty bolesti nezvládám. Je zubař který by se mne ujal?? Děkuji
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
na naší klinice stomatologiejecna.cz přijímá dr. Bacová, dr. Urbánková nebo dr. Dražka.
Všichni se Vás velmi rádi ujmou.
plomby v těhotenství
chtěla bych Vás poprosit o Vaší radu. Jsem v 15. týdnu těhotenství, byla jsem u zubaře a ten mi objevil mezizubní kaz. Nemůže mi udělat rentgen a u zubaře jsem bohužel dlouho nebyla,takže neví, jak rozsáhle to je.
Každopádně mě nic neboli ale zubař se rozhodl, že za 2…ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
na trhu je k dispozici anestezie pro těhotné, takže se není čeho obávat. V těhotenství se určitě může fotokompozitní výpln a co se týká korunky, tak tam omezení není.
Určitě…
Vyčištění zubních kanálků
Dobrý den, mohl bych se zeptat kolik by u vás stálo vyčištění zubních kanálků, v mém případě 3-4 kanálky v jednom zubu. Děkuji.
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
přibližné ceny jsou uvedeny na našich webových stránkách.
Celková cena se samozřejmě odvíjí do toho, jaký je to zub a jaké bude následné ošetření.
objednání prohlídky
kdy bude zase možné se k Vám objednávat přes internetový kalendář? Od listopadu minulého roku nejsou žádné volné termíny.
Děkuji za odpověď.ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, volné termíny jsou pro mé registrované pacienty. Zavolejte nebo napište sestřičce a ta Vám sdělí nejbližší termín.
noví pacienti
Dobrý den chtěla jsem se zeptat, zda přijímáte nové pacienty.Naše nynější lékařka ukončila svoji činnost. Jsme čtyři matka a tři děti.
Děkuji ŽidkováODPOVĚĎ LÉKAŘE:
na naší klinice přijímá nové pacienty dr. Dražka, dr. Urbánková nebo dr. Bacová. Na webových stránkách stomatologiejecna.cz jsou uvedeny kontakty na jednotlivé lékaře.
S…
Dětska prevence - dentista
Dobry den,
dcerka 3 roky. Hledáme dětského dentistu v okrese Hodonín s pojišťovnou VZP.
Díky HajnáODPOVĚĎ LÉKAŘE:
my ordinujeme v centru Prahy a dětského zubného lékaře v okrese Hodonín bohužel žádného neznám. Zkuste se zeptat na pojišťovně, kde a kdo přijímá ve Vašem okrese.
Přijímání pacientů
chtěla bych se Vás zeptat, zda přijímáte nové pacienty? Sháním v Praze zubaře a ne, a ne sehnat. Případně, mohla byste mi nějakého doporučit?
Děkuji mnohokrát za odpověď.ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
na naší klinice přijímá nové pacienty dr. Dražka, dr. Urbánková nebo dr. Bacová. Na webovým stránkách stomatologiejecna.cz jsou kontakty na dané lékaře.
Všichni jsou moc…
Mam pritele potrebuje vytrhnout zub nikdo mu neni schopen pomoct ani na pohotovosti vezmete ho?Smidova
Dobry den. Mam pritele potrebuje vytrhnout zub nikdo mu neni schopen pomoct pomuzete mu?Dekuju za odpoved Smidova
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, pokud Váš přítel potřebuje akutně vytrhnout zub a bolí ho to, ať zkusí jít na stomatochirurgické oddělení fakultní nemocnice a bude požadovat ošetření.
Cena u zubare?
Dobry den, chtela bych se zeptat co vsechno se u zubare plati? (Nemyslim tim soukromeho). Udelalo se mi hodne kazu, tak bych potrebovala vedet priblizne ceny. Dekuji za odpoved
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, to záleží na tom, kam půjdete. Ceny jsou v ordinacích rozdílné. Přibližné ceny se dají zjistit na webových stránkách daných ordinací, pokud nějakou mají.
S pozdravem
Dobrý den , hledám zubařku.
Dobrý den , hledám zubařku která má zlaté ruce a vybavení ordinace odpovídající dnešní době . Díky za odpověď.DÍKY
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, u nás na klinice máme moderní vybavení. Můžete se objednat k dr.Urbánkové nebo k dr.Bacové.
Cenový rozsah fotokompozitní výplně
ráda bych se k Vám objednala na prohlídku se zuby - ovšem již nyní vím, že mám ulomený kousek zubní skloviny na dvou zubech a zároveň i dva malé kazy vepředu, kde budu potřebovat fotokompozitní výplň, ráda bych se proto i zeptala, jaký je cenový rozsah této výplně (jak…ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
děkuji za Váš dotaz. Co se týká ceny za fotokompozitní výplň na předním zubu i náhrada sklovina, tak se cena odvíjí podle toho, kolik ploch zubu ta výplň bude zaujímat. Cena zhruba…
Autor
Často kladené dotazy
Dobrý den, trpím celodenními úzkostmi a v poslední době se můj stav zhoršil. Snažím se používat r
to, co popisujete, se u úzkostných stavů objevuje…