Cenový rozsah fotokompozitní výplně
ráda bych se k Vám objednala na prohlídku se zuby - ovšem již nyní vím, že mám ulomený kousek zubní skloviny na dvou zubech a zároveň i dva malé kazy vepředu, kde budu potřebovat fotokompozitní výplň, ráda bych se proto i zeptala, jaký je cenový rozsah této výplně (jak fotokompozitní tak nahrazené skloviny) ve Vaší ordinaci?
Moc děkuji za odpověď.
S přáním krásného dne
Veronika Pachmanová
Moc děkuji za odpověď.
S přáním krásného dne
Veronika Pachmanová
děkuji za Váš dotaz. Co se týká ceny za fotokompozitní výplň na předním zubu i náhrada sklovina, tak se cena odvíjí podle toho, kolik ploch zubu ta výplň bude zaujímat. Cena zhruba od 1000 do 1500.
V tuto chvíli neregistruji nové pacienty, ale mohu Vám doporučit od nás dr. Urbánkovou nebo dr. Dražku.
S pozdravem
dr. Jiroušová
S pozdravem
dr. Jiroušová
Obdobné otázky
- Dobry den pani doktorko,chci se vas zeptat zdali prijimate nove pacienty(vek 15, 17, a rodice),syn ma krive horni ctyri predni zuby ve kterych ma kaz (uz je mel spravovane ale plomba do 1/2 roku vypadla) chtel by i rovnatka.Jelikoz patrime mezi lidi kteri se boji zakroku od zubare tak se i my divame…
- Dobrý den, trápí mně takový problém. Trvá to již přibližně půl roku. Pociťuji hodně velkou úzkost a někdy ty stavy trvají tak že se mi chce až brečet. Pořád jsem si namlouvala že to přejde ale trvá to pořád a začínám se i stranit lidí.....Nemám žádné zkušenosti s návštěvou psychologa a možná by jste…
- Dobrý den, Mluvíte arabksy? Bylo by možné k Vám objednat manžela? Má komplexní zdravotní pojištění od SLavie pojištovny. Minulý týden jsme byli u zabařky hovořící rusky a nebylo to ono,chtěla bych někoho kdo mu vše vysvětlí v jeho rodném jazyce. Děkuji S pozdravem Andrea Chouli
- Dobrý den, Mluvíte arabksy? Bylo by možné k Vám objednat manžela? Má komplexní zdravotní pojištění od SLavie pojištovny a je čekatel na přechodný pobyt. Minulý týden jsme byli u zabařky hovořící rusky a nebylo to ono,chtěla bych někoho kdo mu vše vysvětlí v jeho rodném jazyce. Děkuji S pozdravem Andrea…
- Dobrý den, ráda bych se k Vám objednala s akné, které mě trápí již rok po vysazení antikoncepce. Je možné tento problém nějak řešit u dermatologa, i když příčina je hormonální? A mohla bych se prosím objednat na některý konkrétní dopolední termín? Děkuji, K. Brožová
- Dobrý den, Chtěla bych se zeptat jestli doporučujete chirurgické odstranění panenské blány pokud byly pokusy o sex neúspěšné. Děkuji za odpověď.
- Dobrý den, mám delší dobu /cca půl roku/ problém s úzkostí a ztrátou sebevědomí. Nevím si už rady. Nikdy jsem nehledala pomoc odborníka a u psychologa jsem nikdy předtím nebyla. Budu ráda když můj problém půjde vyřešit Moc děkuji za odpověd
- Moja výška 162 cm a 53 kg 4 pôrody a veľká Diastaza z ktorej mam brucho ako tehotná. Viete mi pomôct? Dakujem
- Dobrý den, posledních pár měsíců mám obrovské problémy se zvládnutím stresu, hledal jsem a myslím, že mám GAD. Bylo by možné k Vám docházet na terapie ? Děkuji za odpověď.
- Dobrý den paní doktorko � paňárová, na obou palcích na nohou se mi objevila nehtová plíseň, kterou jsem měla léčit a léčila Batrafenem. Ten však vůbec nepomáhá, naopak se mi plíseň objevila už i na prsteníčku. Začíná to být bolestivé, tak bych se chtěla zeptat, zda i toto řešíte? Děkuji za odpověď.