Dotazy od pacientů (8)

• Dobrý den, chci se zeptat,jestli jezdíte ještě do Kadaně ohledně plastiky očních víček, děkuji za od

Dobrý den, chci se zeptat,jestli jezdíte ještě do Kadaně ohledně plastiky očních víček, děkuji za odpověď.

Nikdy jsem tam nejezdil, ale jsem v K.Varech .dr Sviták

• Dobrý den, ve středu to bylo sedm dní co jsem podstoupila abdominoplastiku, stále mi něco teče z pup

Dobrý den, ve středu to bylo sedm dní co jsem podstoupila abdominoplastiku, stále mi něco teče z pupíku, prosím poradíte co s tím? Děkuji

MUDr. Michal Sviták

Dobrý den, než hledat "babské rady" na internetu raději se obraťte na svého operatéra, který by s Vámi měl případné komplikace konzultovat. dr.m.sviták

• Dobrý den, mám rok a půl po plicní embolii ( půl roku medikace Xarelto, poté bez medikace a potíží)

Dobrý den, mám rok a půl po plicní embolii ( půl roku medikace Xarelto, poté bez medikace a potíží) a ráda bych se zeptla, zda je možné udělat augmentaci prsou? Děkuji.

MUDr. Michal Sviták

můžete podstoupit jakoukoliv operaci se zvýšeným rizikem opětovné embolie i při antitrombot. preven. terapii během operace a po operaci. Záleřží na přeoperačním vyšetření a na…

Dobrý den pane doktore
    léčím se se štítnou žlázou,beru euthyrox 75 ug,Mohu podstopit operaci horních očních víček děkuji

MUDr. Michal Sviták

Dobrý den, terapie štítné žlázy není kontraindikací k operačnímu výkonu na oč. víčkách (Blefaroplastika). výkon je prováděn v místním znecitlivění a je ambulantní.
    prim.Dr.Sviták, GiSant…

Zveme vás na návštěvu

operace víčka
    11 000 Kč

Dobrý den.Zajímá mě jaká je cena za modelaci prsů bez implantátu.

MUDr. Michal Sviták

Dobrý den, cena operace modelace prsu od 35tis kč.
    Prim. MUDr. SVITÁK

mám dotaz ohledně -diastaze při RS?
    Je vhodná plastická operace?
    Děkuji za odpověď ,pěkný zbytek dne,s pozdravem

MUDr. Michal Sviták

Souhlasím s kolegy Hirňákem a Lucákem.

• Chtěla jsem se zeptat zda bych mohla u vás podstoupit rekonstrukci prsou jedno mám a druhé je po mas

Chtěla jsem se zeptat zda bych mohla u vás podstoupit rekonstrukci prsou jedno mám a druhé je po mastektomii . A zda by mohla být operace bez krevní transfúze? Děkuji za pochopení S pozdravem Jana

MUDr. Michal Sviták

Pokud chcete rekonstrukci prsu v plzeňském kraji obraťte se na odd.plast. chirurgie FN Plzeň.

• přeměna z holky na kluka

Dobrý den mám takovou hloupou otázku ..jak probíha proměna pohlaví a kolik to stojí?jsem holka 27let ale chovám se jako kluk a oblíkám se jako kluk

MUDr. Michal Sviták

pokud máte problém ve smyslu transexualismu..a chcete podstoupit transformaci je to zdlouhavý postup, kdy Vám musí být psychiatrem doznána diagnoza transexualismu, další nutné procedury,…