Dotazy od pacientů (3)
Dobry den, jsem opravdu zoufala z tezkeho syndromu sucheho oka. Nyni to trva 1,5 roku. Rok jsem navstevovala rohovkovou poradnu. Lekarka specialistka na suche oko mi lhala. Tvrdila ze mam nedostatek slz a moje meibomske zlazy jsou v poradku. Ja ji bohuzel verila. Podle zahranicnich specialistu…
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Váš dotaz mi byl zaslán omylem, nejsem lékař. Vynikající oční lékař je primář MUDr. Martin Lokaj, primář ve FDN Brno Černá Pole.
Dobrý den, Již po šesté za sebou se mi na oku, v rozptylu měsíce a půl, udělalo na oku ječné zrno.
Již po šesté za sebou se mi na oku, v rozptylu měsíce a půl, udělalo na oku ječné zrno. Jsem 3 měsíce po porodu tak nevím, jestli jsou tyto nepříjemnosti způsobené "hormonální smrští" a stačí počkat, než se hormony ustálí, nebo mám navštívit lékaře?
Děkuji.ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Váš dotaz mi byl zaslán omylem, nejsem lékař. Zdravím vás a přeji zdraví.
Hodila jsem k paní Novotne z dcerou asi dva roky dávala ji brejle které ji nepatřil pak jsem šla k panu doktorkovi Pocovi a ten náš poslal do Prahy do motola má to ocicko zanedbyny. Kvůli doktorce. Nenechám to tak.
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Váš dotaz mi byl zaslán omylem, nejsem lékař. Oční lékař je MUDR Martin Lokaj, primář ve FDN Brno. Přeji vám hodně zdraví
Autor
Často kladené dotazy
Dobrý den, trpím celodenními úzkostmi a v poslední době se můj stav zhoršil. Snažím se používat r
to, co popisujete, se u úzkostných stavů objevuje…