Dotazy od pacientů (9)
Dobrý den, po několik let jsem cestoval po světě a žil na volné noze. Zanedbal jsem preventivní zubařskou péči. Chtěl bych vše napravit. Našel by se zubní lékař s lidským přístupem, který mi pomůže? Bolesti zubů nemám, jeden (čtyřka vlevo) je ale zkažený zřejmě k vytrhnutí. Děkuji.
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den. Všechno da se spravit postupně. Můžete se objednat u mě.
Margaryta Akimova
Dobrý den, před 10ti dny jsem byla u zubního chirurga na extrakci osmičky, zub mi rostl do boku a byl zaklineny. Zákrok proběhl v poradku, pan doktor mi ranu zasil.. Hojení probíhalo docela dobre.. Až na to, že v místě stehu mám takové menší ranky, které začaly hnisat, citila jsem, jak mi hnis…
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den. Po extrakci zubu bolest měla by ustoupit do týdne. Pokud pokračuje dál, dělá se kyretaž extrakční rány. V anestezii vyčistíme ostrou lžičkou (kyretou) zbytky zánětlivé tkáně v místě…
Dobrý den,mám fobii že zubaře. Zuby mám ve strašně stavu a několik měsíců zánět v dasnich, který zatím moc nebolí. Jelikož jsem X let nebyla u zubaře, tak žádného nemám.Chci svou situaci neprodleně řešit. Strachje ovšem silnější protivník ???? V Pardubické nemocnici řekly sestře mého pediatra,…
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den. U pacientů, kteří se bojí, používáme lék Kozlík Lékařský v kapkách na uklidnění nebo Neurol tablety u závažnějších případů. Budete cítit ospalost a lhostejnost. Zvu Vás na konzultace…
Nevíte o nějakém zubaři v Praze, který dělá plomby do 1000 a ne nad? Kde to není tak drahé? Nemám ž
Nemám žádného zubaře a táta si moc taky nevydělává a bolí mě zub a myslím, že se vyklá.ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, přijďte do zubní ordinace Akim Dent. Máme i levnější plomby taky.
Dobrý večer bolí mě zub a mám strach jít k zubaři mam pana zubaře ale chtěla bych spíš paní jde to udělat nějak
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den. Ráda Vám pomůžu. ul. Mrštíkova 1b, Akim Dent s.r.o.
Dobrý den, ulomil se mi kus zubní výplně, nahrazující dříve uštípnutou část zubu. Zub nebolí, ale je silně pokřivený. Provádí zubní pohotovosti běžně doplnění takovéto výplně nebo musím počkat až bude můj zubní lékař opět ordinovat?
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Na pohotovosti Vas určitě pošlou do svého zubaře. Musíte ten problém ale řešit co nejdříve, ačkoliv zub může odlomit se dál, jak je slabší, a nevydrží v takovém stavu žvýkací zátěž.…
Ulomil se mi kousek zubu a pár dnů na to mě začla bolet celá práva strana tváře, celá horní i dolní čelist na právě straně a bolest mi vystřeluje až do ucha a oka je to zánět nebo jen normální bolest při kazu v zubu nikdy mě takhle zub nebolel. Děkuji za odpověď.
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Je to zanět nervu v zubu. Pulpitida. Musíme v takovém připadě vyndat nerv ze zubu, vyčistit kanalky a potom je znovu zaplnit.
Od 5.3.2018 mám do dnes 23,3.2018 vytržený už druhý zub,bolel ten nepravý tak musel ven další,zhnisaný.Mezitím jsem měla antibiotika,která nezabrala,řezání a čištění zhnisané dásně-narušení nervu-necítím dolní ret a kus brady-stále to pálí.21,3,po vytržení druhého zubu mi můj zubař odmítl napsat…
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den. Můžete se stavět za mnou na konzultace v pátek ve 12 hodin. Zkusím Vám pomoci. Margaryta Akimova
Dobrý den můžu se zeptat jestly máte volný jestly berete děti mám to kousek od vás děkuji
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den. Ano, bereme i děti.
Autor
Často kladené dotazy
Dobrý den, trpím celodenními úzkostmi a v poslední době se můj stav zhoršil. Snažím se používat r
to, co popisujete, se u úzkostných stavů objevuje…