2 Počet odpovědí:
Od 5.3.2018 mám do dnes 23,3.2018 vytržený už druhý zub,bolel ten nepravý tak musel ven další,zhnisaný.Mezitím jsem měla antibiotika,která nezabrala,řezání a čištění zhnisané dásně-narušení nervu-necítím dolní ret a kus brady-stále to pálí.21,3,po vytržení druhého zubu mi můj zubař odmítl napsat antibiotika s tím,že dren si mám vytáhnout sama a zhodnotit,zda ho opět navštívím.Antibiotika Dalacin jsem si nechala napsat od prakt.lékaře,beru je druhý den,teploty nejsou,cítím se lépe,ale přetrvává tlak v dásni a na tváři menší boule-pocit,jako když vás někdo uhodí a pak to bolí.K mému zubaři se bojím už jít,doufám,že léky ještě více zaberou,ale přece jen nevím,co dál,děkuji za info
 Margaryta Akimova
Zubař
Praha
Dobrý den. Můžete se stavět za mnou na konzultace v pátek ve 12 hodin. Zkusím Vám pomoci. Margaryta Akimova

Dobrý deň, antibiotika je nutné dobrať. Tlak v dásni ešte môže istý čas pretrvávať (hlavne, ak došlo k narušeniu nervu – vtedy je hojenie zdĺhavejšie). Môže pomôcť ešte výplach a aplikácia protizánětlivého materiálu na prírodnej báze (tzv.alveogyl – obsahuje morskú riasu).
V prípade záujmu nás kontaktujte, radi Vám poradíme.
Nikola Mazureková, Aldenta, Brno.

• Vaše otázka bude publikována anonymně.
  • Vytvořte jednu jasně formulovanou otázku a buďte struční.
  • Otázku obdrží specialisté na tomto webu. Nikoliv pouze jeden konkrétní lékař.
  • Tato služba nenahrazuje konzultaci se zdravotníkem. Pokud máte potíže nebo akutní problém, navštivte svého lékaře nebo pohotovost.
  • Otázky týkající se konkrétního případu ani žádosti o druhé stanovisko nejsou povoleny.
  • Ze zdravotních důvodů nebudou zveřejněna žádná množství ani dávky léků.

Tato hodnota je příliš krátká. Měla by mít __LIMIT__ znaků nebo více.

Zvolte si odbornou specializaci lékařů, kterým chcete položit otázku
Použijeme ho k oznámení odpovědi. Nebude publikován online.