Dotazy od pacientů (3)

• Operácia viečok

Dobrý deň, chcem sa spýtať na kompletnú cenu operácie dolných viečok laserom. Rada by som vám poslala aj fotografiu očí, nakoľko som podstúpila operáciu horných viečok, ale výsledok nesplnil moje očakávanie a neviem, či sa s tým dá ešte niečo robiť.
    Ďakujem

MUDr. Juraj Payer

Dobrý deň, mohli by ste mi prosím fotografiu Vašich očí? Cenovo vychádza operácia spodných viečok od 13 000 Kč.

• nepodařená liposukce

Dobrý den, jsem po liposukci stehen před dvaceti roky.Výsledkem byl neforemný zadek, bolavé zatvrdliny,nejspíše poruchou lymfatického sydtému.Nevím, zda-li by nějaký zakrok mohl současný stav vylepšit. Další liposukce z výše uvedených dúvodú se p
    obávám.

MUDr. Juraj Payer

Dobrý den, je mi líto, že nejste s výsledkem liposukce před 20 lety spokojená, ale popravdě tím nejsem až zas tak překvapen, jelikož kdysi nebylo k dispozici ještě tak kvalitní přístrojové vybavení,…

• oční víčka

Dobrý den, můžete mi prosím poskytnout informaci o ceně operace očních víček? Děkuji za odpověď.

MUDr. Juraj Payer

Dobrý den, operace víček provádím často a velmi rád. Níže Vám zasílám výňatek z aktuálně platného ceníku:

- horní víčka v lokální anestezii 11 000 Kč
    - dolní víčka…