Dotazy od pacientů (4)

• Zubař na stálo

Dobrý den, berete pacienty nastálo, předem děkuji za odpověď.

MUDr. Jiří Boček

Dobrý den, v současnosti nové pacienty neregistrujeme pro zcela neplněnou kapacitu.

• Zubař na stálo

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli berete lidí nastálo, děkuji předem za odpověď.

MUDr. Jiří Boček

Dobrý den, v současnosti nové pacienty pro zcela naplněnou kapacitu neregistrujeme.

• Nemam titul

Dobry den.Muzu se zeptat na ceny ukonu u pana zubare?Moc dekuji za odpoved.S pozdravem a pranim hezkeho dne.

MUDr. Jiří Boček

Dobrý den, nové pacienty v současné době neregistruji, proto i odpověď na dotaz na ceník výkonů je zbytečná.Ceny se snažím kalkulovat ke spokojenosti obou stran.

• Rovnátka - odstranění zadního drátku.

Dobrý den MUDr.Boček,

Měla by jsem na Vás dotaz ohledně mého drátku na spodních zadních zubech. Dříve jsem nosila pevná rovnátka na spodních i horních zubech. Po dvou letech jsem měla pouze drátek na spodních zubech zezadu (aby zuby zůstali stále ve stejné pozici). Ale je tomu…

MUDr. Jiří Boček

Dobrý den paní Pavlová, v současnosti pro zcela zaplněnou kapacitu nové pacienty nepřijímáme.

Často kladené dotazy