Dotazy od pacientů (6)
Dobrý den pane doktore Trygube , mám k vám prosbu, mám problémy s horním zubem, bolí hodně. Můj přítel chodí k vám a je s vámi moc spokojený, já mám ze zubařů panickou hrůzu a dostat mě k zubaři je nadlidský úkol, jemu věřím chtěla jsem se tedy objednat k vám ale bylo mi řečeno že nové pacienty…
Nejsem Trygub
Dobry den,koukal jsem ze mate novou provozovnu v Mlade Boleslavi.A koukal jsem ze nemate smlouvy s pojistovnama.Da se rici kolik stoji treba odstraneni kazu,a vse kolem jednoho zakroku?Dekuji za odpoved.
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
S někým si mě pletete, v Boleslavi jsem nikdy nic neměl
Zubař na stálo
Dobrý den, berete pacienty nastálo, předem děkuji za odpověď.
Bohužel ne
Zubař na stálo
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli berete lidí nastálo, děkuji předem za odpověď.
bohužel ne
Zubař na stálo
Dobrý den potřebovala bych zubaře na stálo a hlavně bych potřebovala vytrhat všechny spodní zuby a udělat je všechny nový, jste schopný to udělat či nikoli?
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Schopný jsem, ale mám tolik vlastních pacientů, že nové bohužel neberu
Smlouva s oborovou pojišťovnou
Dobrý den,chci se zeptat mam oborovou pojišťovnu,máte i s touto pojišťovnou smlouvu?Děkuji za odpěď.Ludmila Š.
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Ano,mám, ale nové pacienty bohužel nepřijímám
Autor
Často kladené dotazy
Dobrý den, trpím celodenními úzkostmi a v poslední době se můj stav zhoršil. Snažím se používat r
to, co popisujete, se u úzkostných stavů objevuje…