Dotazy od pacientů (5)

• Looking for general practitioner

Hello. I am looking for a general practitioner who can speak English.
    Details about me: girl, 25 yo, with insurance.
    Thank you in advance,
    Viktroriia

MUDr. Ester Řezáčová

Hello, only Czech speaking. Thanx.

• Registrace

s manželem čekáme miminko, které by se mělo narodit začátkem srpna tohoto roku, a proto se začínáme zajímat o dětského lékaře. Velice nás zaujaly nejen informace o Vaší ordinaci, ale i recenze na Vás.
    Rádi bychom se zeptali, zda stále nabíráte nové pacienty a…

MUDr. Ester Řezáčová

Dobrý den, ano, pacienty přijímáme. Zavolejte do ordinace na domluvu. S pozdravem Řezáčová

• Odklad očkování

jaký máte postoj k odkladu povinného očkování( konkrétně MMR) na pozdější věk dítěte?Je to možné? Hledáme pediatra který bude respektovat i názor rodiče.
    Děkuji

Dobrý den, veškeré dotazy řešíme telefonicky či osobně. Děkuji Řezáčová

• Odklad očkování

Dobrý den, uvažuji o odchodu od naší stávající pediatričky kvůli neúměrnému tlaku na očkování a následnému vyhrožování úřady pokud s jejím nátlakem nesouhlasím.Jaký máte k očkování přístup.Nejsem neočkující,jen např. u MMR jsem žádala odklad a byl to velký problém.Rádi by jsme doktora který který…

Dobrý den, veškeré dotazy řešíme telefonicky či osobně. Děkuji Řezáčová

• Potravinársky preukaz

Dobrý deň, zaujímalo by ma, či sa u Vás dá vybaviť potravinársky preukaz aj napriek tomu, že nie ste moja obvodná lekárka? Ak áno, koľko by to mohlo trvať a stáť. Ďakujem veľmi pekne za odpoveď.

MUDr. Ester Řezáčová

Dobrý den, bohužel to nelze, potravinářský průkaz může vystavit pouze registrující lékař. Řezáčová