Bezručovo náměstí 446, Česká Třebová 56002
Masarykova 1071, Česká Třebová 56002
KK
Dobrý den, budu se lišit od ostatních zdejších názorů, nicméně já dr. Sotonu nedoporučuji. Arogantní jednání směrem k pacientovi, navíc můj problém diagnostikoval zcela špatně a dávali mě poté do kupy na ortopedii v Šumperku. Snad nikdy více.
• jiné místo • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
E
Elis
Pan doktor je skvělí a moc hodný a lidský.. Moc doporucuji.. Více takových doktorů
• Sam.ord. lékaře spec.-odbor.poradny • Jiný •
Barbora
Spokojená po všech stránkách. Aktuní zánět tlustého střeva s prosakem do břišní dutiny. Pan doktor vše skvěle vyřešil. Děkuji
Martin Bartolšic
Po nedbalém ošetření v nemocnici v usti jsem začal chodit k p. Sotonovy. Na pristup ani na kvalitu osetreni si nemohu stezovat. Ted uz beham po svych jako driv a vse je v perfektnin poradku. Diky jeho pristupu jsem ani nemusel podstoupit dlouhe leceni a rehabilitace. Pritelkyni taky osetroval po spatnem osetreni v usti v nemocnici a velmi ji take pomohl.
B
Báchorová
Velmi dobrý lékař, ochotný, nemohu si stěžovat,a hodnotím i velmi milé, příjemné sestřičky.
Doktora Sotonu mohu doporučit, řezal mi na hradecké ambulanci absces v podpaží. I když to bolelo, předem mi řekl, co bude dělat a na co se mám připravit. Byl příjemný, i když měl trochu zvláštní humor :). Nemohu si na něj stěžovat!
Nemůžu na něj říct půl slova, zachránil mi prst (zánět v kosti) a vždycky se ke mě choval velice mile a sestřička - to je úplný sluníčko!
Kelly
Tak hodnocení lékaře typu "vyhni se obloukem" je nejen neobjektivní, ale zavání něčím jiným než hodnocením. Spíš to vypadá, že si s doktorem někdo přes portál vyřizuje osobní účty. Vzkaz autorce od pacienta "devalvujete tyto stránky"! Taková výpověď o kvalitách ošetření není nám ostatním kničemu.
Několikrát mě dr.Sotona ošetřoval a nemám nic co lze vytknout jako nedostatek ani odborně (tomu moc nerozumím) ani lidsky. U mě dobrý a spokojenost.• • •
alena
je to dobrý lékař
O
Ow
V České Třebové je jeden chirurg a pak pan Vápeník. pan Sotona je chirurg, svými službami patří spíše k lepším, i když je občas náladový. Má ale velmi příjemné paní sestřičky a nakonec vše dobře vyléčí.