Fyzioterapeut Více

Frýdlant nad Ostravicí 1 adresa

Co nabízím:
individuální terapie pro děti i dospělé,
tejpování,
rehabilitace,
skupinové cvičení,
terénní (domácí) terapie,
rozbor vašich pohybových návyků,
zapůjčení odborné literatury.

Mým zájmem je zbavit vás jakékoli bolesti a problémů pohybového aparátu. Nabízím vám pomoc při problémech, jako jsou:
bolesti hlavy,
funkční sterilita,
bolestivá menstruace,
vadné držení těla,
problémy s páteří od blokád až po výhřezy,
omezení pohyblivosti kloubů,
bolestivé jizvy,
stavy před a po operaci,
regenerace při sportu,
konzultace vašich pohybových stereotypů,
stavy po centrální mozkové příhodě,
cvičení a terapie s vozíčkáři,
stavy, kdy vám už nikdo nevěří, že vás něco bolí.
  • fyzioterapeut

Fyzioterapie Mgr. Monika Žídková
Dvořákova 780, Frýdlant nad Ostravicí

Přijímám: dospělí, děti jakéhokoliv věku

Individuální terapie • 350 Kč

Kurzy

Skupinové cvičení • 200 Kč +1 Více

Tejpování

Zobrazit ostatní profily fyzioterapeutů v okolí

Jak fungují ceny?

T
Umístění: Fyzioterapie Mgr. Monika Žídková Individuální terapie

Pani Zidkova mi hodne pomohla s ramenem a sestre s bederni pateri. Ma velmi lidsky a profesionalni pristup. Vrele doporucuji.

Umístění: Fyzioterapie Mgr. Monika Žídková Individuální terapie

Za me nejlepsi fyzioterapeutka jakou znam. Vzdy mi pomohla od akutnich bolesti a dala kupu rad jak vsemu predchazet. Je neskutecne empaticka a vstricna. Opravdu clovek na svem miste. Svou praci dela celym srdcem a je to znat. Moc dekuji za pomoc!

Taku děkuji.

Umístění: Fyzioterapie Mgr. Monika Žídková Částečný výhřez ploténky

Mgr. Žídková je odborník na svém místě, ochotná, vstřícná,s hlubokými znalostmi, pracuje s neskutečným citem. V době, kdy si se mnou lékaři nevěděli rady, infuze nezabíraly, stav se nelepšil a hrozila operace, mi pomáhala s obrovským osobním nasazením. Příběh mé krční páteře má zatím šťastný konec, paní magistro, mnohokrát děkuji, jsem Vám hluboce zavázána. Všem vřele doporučuji. V úctě M.Hustá

Umístění: Fyzioterapie Mgr. Monika Žídková bolestivé posunutí žeber

Monika mi svým profesionálním a citlivým přístupem pomohla od dvoudenní bolesti pod lopatkou, doporučila cvičení a já pocítila velmi rychlou úlevu a ústup bolesti. Mohu vřele doporučit!

Děkuji.

Monika je výborná fyzioterapeutka a vždy se snaží svým pacientům co nejlépe pomoct. Je profesionální, ale také i lidská, naslouchavá a kdykoliv se na ni můžete se svým problém obrátit. Pokud vás něco trápí, všem doporučuji ji navštívit!

Díky.
Jenom je škoda, že nedokážu pomoci úplně všem.

2 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

jsem po mozkové přihodě co pro mne můžete udělat chodim jen optižne ojedne fh dekuji

Můžete zkusit Vojtovu metodu 2. generace. V Praze ji dělá Mgr. Václav Krucký

Mgr. Monika Žídková

Dá se rehabilitační metodami léčit roztroušená skleróza s parkinsonským syndromem? Myslím tím hlavně problémy s chůzí
a rovnováhou.

Dobré zkušenosti jsou s Vojtovou metodou 2. generace. V Praze to dělá Mgr. Václav Krucký