Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíZkušenosti
Lýdia
Veľké ďakujem p. doktorovi za moju 2 mesačnú vnučku a dcérku. Prišli z Olomouca kvôli problémom s kyčlí. Maximálna ochota, ústretovosť, odbornosť a celkový prístup bol na jednotku. Je radosť k Vám prísť pán doktor a kiež by bolo viac takých lekárov.
Petr S.
Fantasticky PAN doktor. Velice ochotny, prijemny a vse perfektne vystvetli. Po odborne strance takze na vysoke urovni, sledujici moderni trendy a soucasne vyzkumy a techniky v oblasti detske ortopedie. Dekuji za vse.
Tana
Příjemný doktor i sestra. Nemuseli jsme čekat. Pan doktor nám dobře poradil ohledně kyčlí naší dcery.
S panem Jansou jsem byl vždy spokojen vždy na nejvyšší míru. Je asi pravda, že je přísnější na simulanty, ale dobře jim tak. Je to velmi chytrý a upřímný člověk. Mimochodem, pravděpodoně nějaký závistivec tu komentoval, že mu firmy zaplatily pobyt na Hawaii a Cejlonu - protože jsem ze Žamberka, nebyl problém zjistit si, že to byly soukromé cesty a žádné placené pobyty. Příště bych prosil, než někdo vyřkne podobné hodnocení se ujistit, zda je to vůbec pravda.
Jarka Z.
nejlepší ortoped v regionu, vše podrobně vysvětlí, ochotný ambulovat i mimo pracovní dobu, moc děkuji za kvalitně odoperované koleno,určitě není arogantní,ale spíše přísný na simulanty. Jarka Z.
pacient
arogantní.........
Luboš
Jsem spokojen s péčí i s přístupem.
Lada
Vážení, neznám v širokém okolí takového odborníka a zkušeného lékaře, navíc má šikovnou sestru, takže netrávíme hodiny čekáním, jak je tomu ještě mnohde zvykem.
adve
nic moc doktor,nezjistil co mi je a když asi po 5ti vyšetřeních se ho ptám,co že to teda je tak mi odpověděl že neví,že musím k jinému lékaři...
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.