MUDr. Milan Krumphanzl

Ortoped · Více

Trutnov 1 adresa

Oblastní nemocnice Trutnov a.s.

M. Gorkého, Trutnov 541 21

Mám stejný názor jako mnoho jiných nespokojených pacientů. Je arogantní a jeho léčba spočívá pouze v tom , že bolavá místa opíchá. Znám i mnoho pacientek, které od něho odcházeli s pláčem. Jeho chování nemá s empatií lékaře nic společného. Když mu vysvětlujete s jakým problémem k němu jdete, okamžitě vás shodí a zesměšní. A rád shazuje i ostatní lékaře.

• Oblastní nemocnice Trutnov a.s. Jiný  •

Bohužel je pan lékař velice arogantní člověk. Možná není špatný lékař, ale svým chováním rozhodně způsobí v člověku okamžitý pocit, že není v dobrých rukách. Má ordinaci plnou lidí a samozřejmě tedy spěchá, každému se věnuje jen krátce, hrozně rychle chvátá a tím i poponání klienty, aby se urychlili, např. ve svlékání, v lehání si na lehátko. Pan doktor asi ani nemá rád pacienty, kteří kladou dotazy, působí, že jej uráží, že pacient nedůvěřuje. I když se mi nakonec stav zlepšil sám od sebe (nebylo to rozhodně léčbou, ta nenastala), tak už v případě dalších potíží tohoto lékaře nikdy nevyhledám. Lékař má být totiž také dobrý člověk a tomuto panu doktorovi zcela chybí úcta, trpělivost a empatie.

• jiné místo Jiný  •

Otřesné chování, nového pacienta soudí od stolu kdy vykoukne zpoza monitoru. Od bolesti ,,pomáhá” jen injekcemi. Ortoped kterého nezajímá, že pacienta bolí klouby. Křičí, empatie nula. Hledejte jiného lékaře pokud chcete pomoci.

• Oblastní nemocnice Trutnov a.s. Jiný  •

Po přečtení recenzí jsem měla z pana doktora obavy, ale naštěstí zcela neopodstatněné.Pan doktor rozumí tomu,co dělá a mě vyslechl a spolu jsme se domluvili,co dál.Za mě super,jak lidsky,tak profesionálně.A sestřičky jsou také skvělé.

• F

Totální arogantní lékař který bere lidí jako zvířata na běžícím pásu. Chová se jako amatér. To jeho chování by už měl někdo řešit. Mám pořád velké bolesti,ani ultrazvuk mi neudělal a poslal mě do práce.Myslí si že je nejlepší,a přitom neumí nic. Nepošle ani na ultrazvuk. Akorát umí obstříknout a to je jeho celá léčba.

• jiné místo Jiný  •

Bohužel se musíme připojit k nespokojeným klientům. Pan doktor moji maminku opakovaně při vyšetření urážel pro nadváhu a nedoslýchavost na kterou byl upozorněn. Maminka je slušný člověk,aktivní i v 70 letech a chtěla jen pomoci od bolesti kolene.Odcházela z ordinace s pláčem a chování se opakovalo i při další návštěvě. Měníme lékaře.

• E

Naprosto otřesný přístup k pacientovi. Lékař bere pacienty opravdu jako na běžícím pásu, zpochybňuje jejich potíže, ideálně píchne injekci a vše svede na záda. V době přítomnosti pacienta v ordinaci řeší úplně jiné věci, hlasitě nadává a vykřikuje něco na někoho, kdo uvnitř ani není. U mé maminky měl s diagnózou hned naprosto jasno, bohužel ve finále pokračuje v léčbě jinde s úplně jiným (vážným) onemocněnín, které nerozpoznal. Nezbývá mi, než tohoto lékaře nedoporučit, raději se mu vyhněte obloukem a hledejte pomoc jinde. Snad vám tato recenze ušetří čas a zachová lidskou důstojnost, tu zde totiž pacient jedině ztrácí :-(.

• jiné místo Jiný  •

Dĕs bĕs...v životě jsem se nesetkal, tak s arogantní lékařem...už nikdy více

• D

Velmi špatná zkušenost, na zjištěnou začínající artrózu mi chtěl prodat 3x DRAŽŠÍ léky z avokáda a sóji (než na internetu). Bez empatie. Prý nemám chodit a mám používat kolo, nebo plavat. Čekací doba i přes objednání asi o 3/ 4 hodiny delší. Raději se obraťte jinam.

• V

Doporučuji. Příjemný, vstřícný, odborník. Děkuji.