Michal Vrátný, psychiatr Karviná

Psychiatr Více

Uložit

Psychiatrická ambulance
Komenského 611/11, Karviná

Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolí

Umístění: Psychiatrická ambulance Jiný

Pan Doktor Vrátný je nejlepší specialista kterého jsem kdy navštívil. Empatický a vždy pomůže. Mohu jen doporučit. To stejné platí pro personál.

T
Umístění: jiné místo Jiný

Pan doktor je sympatický empatický a fajn člověk dlouho spolu bojujeme díky jemu jsem se dostala na hospitalizaci do Třince kde bylo fajn. Po návratu me pan doktor pochválil a já mu poděkovala. A děkuju ješte jednou. Můžu jen doporučit. TÀŇA

T
Ověřený profil

Ochotný, milý a empatický psychiatr. Vždy rád pomůže a vyjde vstříc, mohu jen doporučit. Dojíždím k němu z Ostravy už nějaký ten pátek a určitě bych neměnil.

C

ochotný

Ověřený profil

Pan doktor Vrátný je příjemný lékař,který s Váma Vaše problémy i trochu probere,narozdíl od jiných.Oceňuji lidský přístup k pacientům.

Ověřený profil

dobrý den jmenuji se Petr Jurek,jsem z Karviné a žiji opět s rodiči v jednom bytě a musím přiznat,že jsem si žil skoro hezký život.Ale pak jsem to celé pokazil a nyní musím být v péči pana doktora Vrátného,který mě hodně pomohl a né jen on,ale také paní dr Wybitulová.Ji si moc vážím

B
Ověřený profil

PAN DOKTOR MICHAL VRÁTNÝ JE VINIKAJÍCÍ LÉKAŘ A JSME RÁDI ,ŽE HO TU MÁME I SESTRU ROMANU RYCHLÍKOVOU.

Ideální psychiatr.

velmi lidský a příjemný lékař,který umí lidem naslouchat,vždy poradí,velmi rád k němu chodím a všem doporučuji

Pan doktor je člověk,který se umí skvěle přetvařovat...ikdyž je to lékař s diplomem,k lidem se rozhodně chovat neumí..jako psychiatr se tváří,ale rozhodně na to z lidského hlediska nemá..