• B

Arogance, nezajem o pacienta. Lekare bych nedoporucila zadnemu revmatologickemu ani jinemu pacientovi.

• jiné místo Jiný  •

Pan doktor by se měl někdy podívat, jak se umí ohánět někteří kolegové. Tento pán se ani v podstatě nesnaží na své pacienty podívat, neporadím nesnaží se pomoci ale recept na lék plně hrazený pacientem a volně dostupný k prodeji napíše, proč asi?

• Arogance, nezájem lékaře k problémům...je zvyklý na důchodce kterým toho již moc nepomůže a mladému člověku s RA maximálně předepíše léky a ještě vám vynadá že si stěžujete na bolesti a že nevíte co si už počít.

• Výborný lékař, který musel opustit v Pardubicích mnoho pacientů, které celá léta léčil.Očekáváme, že nastane čas a on se vrátí!!!! Pro nás chronicky nemocné hodně znamená, když náš stav nemoci se nezhoršuje a můžeme žít bez bolesti.Stále čekám, kdy se ozvete ze své soukromé praxe v Pardubicích - nejsem sama !!!!!!

• Vynikající revmatolog. Škoda, že byl nucen odejít.

• Profesionál na svém místě. Velká škoda pro pacienty, že musel kvůli psychopatickému primaři Vyhnálkovi odejít na kliniku do Hradce. Bohužel není sám.

Velice ochotný,profesionální a lidský přístup k pacientovi.Velmi se snaží pomoci. Všem doporučuji.