Přímo v naší ordinaci provádíme odběry krve. Abychom předešli zbytečné indikaci antibiotik, je u nás samozřejmostí i CRP vyšetření. Provádíme také nástřel náušnic.
Jsme otevřeni alternativním postupům.
Budeme respektovat Vás i individuální potřeby Vašich dětí. Chápeme, že zdravotní stav souvisí také s psychickou pohodou. Proto se budeme snažit posuzovat zdravotní stav Vašich dětí v širších souvislostech. Jsme otevřeni diskuzi a připraveni vyslechnout si Váš názor.
Přijímáme nové pacienty. O možnosti registrace se informujte v ordinaci.
Máme smlouvy se všemi zdravotními pojišťovnami.
Těšíme se na Vás!
Ordinační hodiny :
Pondělí 10:00 – 13:00 (poradna)
13:00 – 16:00 (ordinace pro nemocné)
16:00 – 18:00 (poradna)
Úterý: 7:30 – 11:00 (ordinace pro nemocné)
11:30 – 14:00 (poradna)
Středa 8:00 – 11:00 (poradna)
11:30 – 14:00 (ordinace pro nemocné)
Čtvrtek 7:30 – 11:00 (ordinace pro nemocné)
11:30 – 14:00 (poradna)
Pátek 8:00 – 11:00 (ordinace pro nemocné)
- Praktické lékařství pro děti a dorost
- Homeopatie
Očkování
Pediatrická konzultace
Preventivní prohlídky
janeček
celkem jsem spokojený a doporučil bych všem a kamarádum taky
• VŠEOBECNÝ LÉKAŘ • diagnostické testy •
І
Ірина Кутюк
Доброго дня хочу записати свого сина 04.06.2020р на прийом потрібно довідка в садочок
• VŠEOBECNÝ LÉKAŘ • Jiný •
O
Otto Dušek
Úžasná paní doktorka.
Všechno skvělé, nemám co vytknout.
Prostě pokud chcete příjemnou doktorku, právě ste ji našli.
Pacientka
Skvělá doktorka. Až mě mrzí, že budu muset odcházet. Empatická, snaží se pomoct ze všech sil. Vyslechne a pomůže. Jedině doporučit!
• VŠEOBECNÝ LÉKAŘ • Jiný •
J.W.
Nejlepší paní doktorka, jakou jsme kdy pro děti měli. Je velmi milá, vše vysvětlí, nic nezanedbá. Nedáme na ni dopustit. Otevřená i alternativní medicíně, poradí i po telefonu, bez problémů se do ordinace dovoláte.
Lenzie
Na paní doktorku jsem před narozením dcery narazila v podstatě náhodou... a dnes jsem za to nesmírně vděčná. Profesionální přístup, na děti neskutečně milá. Mohu se na ní obrátit s jakýmkoliv problémem a vždy se snaží pomoci. Doporučuji kudy chodím! :)
Kopecký
Všechno super. Paní doktorka je profesionální. Děkuji, že jsme našli tak skvělou dětskou lékařku :))
Marie Lukáčová
skvělá paní doktorka. Máme ji moc rádi, je profesionální a k dětem velmi milá a chápavá. Doporučuji ji všem známým, většinou má ale plno.
B
B. L.
Chodíme k ní už přes pět let a děti se nám rozrůstají. Neměním ani potom co jsme šli za Prahu, ráda si dojedu. Skvělá doktorka po všech stránkách.
Jana N.
K pani doktorce chodime uz rok a jsme moc spokojeni. Nabizi i alternaticni leky tedy homeopatika a za to jsem velice rada. Je klidna a mila, velice doporucuji.
V cekarne je hernicka kde se deti zabavi. Pani doktorka je ochotna poradit i po telefonu. Chodime k ni rady.• jiné místo • •