- Fyzioterapie
Vyšetření pohybového aparátu
4 názory
F
Filip L.
Pan Martin Vita je odborník na svém místě, vyšetřil, poradil. Pokud máte zájem poskytne Vám i odborný vhled na daný problém. Za mě mohu každému doporučit!
• VITAFYZ, s. r. o. • vyšetření pohybového aparátu •
Děkuji :)
M. Bocková
Místo, kde opravdu umí pomoci se širokou škálou problémů, nejen bolestí pohybového aparátu. Doporučuji kouknout na webové stránky. Rychlé objednání i přes vytíženost. Výborná komunikace, vše vysvětlí. Účinky tetapie jsem poznala ihned po první návštěvě. Moc doporučuji.
• VITAFYZ, s. r. o. • fyzioterapie •
Mgr. Martin Vita, Ph.D.
Děkuji za krásnou zpětnou vazbu :)
Anna
Super fyzioterapeuti člověk....jen škoda že utekl do Třince z Olomouce nikdo na něj nemá!!!!! Chybí nám tu !!!!
• jiné místo • Jiný •
Mgr. Martin Vita, Ph.D.
Děkuji, velmi si toho vážím :) Spíš než útěk to byl návrat do rodného kraje, zpátky do našich krásných Beskyd. Ale na Olomouc rád vzpomínám i se tam občas vracím, již ne pracovně, ale za přírodou a známými. Hold i rybníky a přírodní koupaliště mají něco do sebe, to u nás doma moc nemáme :)
MUDr. Renáta Hluchníková, Frýdek-Místek
Mgr. Vita mě zbavil mých dlouhodobých bolestí zad, na které jsem si už prakticky zvykla a myslela si, že se s nimi nedá nic dělat. Efekt nastal již po druhé návštěvě, mohla jsem se navrátit zpět ke svým sportovním aktivitám a činnostem, kterým jsem se kvůli bolesti vyhýbala. Je znát, že Mgr. Vita se v dané problematice velmi dobře orientuje, své práci rozumí a velmi ho baví. Jeho pohled je komplexní a dokáže věci vidět v souvislostech. Zvolený léčebný postup srozumitelně vysvětlí a ochotně zodpoví dotazy. Navíc velmi příjemné prostředí a díky širokým ordinačním hodinám krátká čekací doba pro objednání.
• VITAFYZ, s. r. o. • Jiný •
Mgr. Martin Vita, Ph.D.
Jsem rád, že jsem mohl pomoci :) Děkuji za zpětnou vazbu, které si velmi vážím.
- Fyzioterapeuti s Oborová zdravotní pojišťovna v Třinci
- Fyzioterapeuti s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Třinci