Fyzioterapeut Více

• Fyzioterapie

• Vyšetření pohybového aparátu

4 názory

• F

Pan Martin Vita je odborník na svém místě, vyšetřil, poradil. Pokud máte zájem poskytne Vám i odborný vhled na daný problém. Za mě mohu každému doporučit!

• VITAFYZ, s. r. o. vyšetření pohybového aparátu  •

Děkuji :)

Místo, kde opravdu umí pomoci se širokou škálou problémů, nejen bolestí pohybového aparátu. Doporučuji kouknout na webové stránky. Rychlé objednání i přes vytíženost. Výborná komunikace, vše vysvětlí. Účinky tetapie jsem poznala ihned po první návštěvě. Moc doporučuji.

• VITAFYZ, s. r. o. fyzioterapie  •

Mgr. Martin Vita, Ph.D.

Děkuji za krásnou zpětnou vazbu :)

• A

Super fyzioterapeuti člověk....jen škoda že utekl do Třince z Olomouce nikdo na něj nemá!!!!! Chybí nám tu !!!!

• jiné místo Jiný  •

Mgr. Martin Vita, Ph.D.

Děkuji, velmi si toho vážím :) Spíš než útěk to byl návrat do rodného kraje, zpátky do našich krásných Beskyd. Ale na Olomouc rád vzpomínám i se tam občas vracím, již ne pracovně, ale za přírodou a známými. Hold i rybníky a přírodní koupaliště mají něco do sebe, to u nás doma moc nemáme :)

Mgr. Vita mě zbavil mých dlouhodobých bolestí zad, na které jsem si už prakticky zvykla a myslela si, že se s nimi nedá nic dělat. Efekt nastal již po druhé návštěvě, mohla jsem se navrátit zpět ke svým sportovním aktivitám a činnostem, kterým jsem se kvůli bolesti vyhýbala. Je znát, že Mgr. Vita se v dané problematice velmi dobře orientuje, své práci rozumí a velmi ho baví. Jeho pohled je komplexní a dokáže věci vidět v souvislostech. Zvolený léčebný postup srozumitelně vysvětlí a ochotně zodpoví dotazy. Navíc velmi příjemné prostředí a díky širokým ordinačním hodinám krátká čekací doba pro objednání.

• VITAFYZ, s. r. o. Jiný  •

Mgr. Martin Vita, Ph.D.

Jsem rád, že jsem mohl pomoci :) Děkuji za zpětnou vazbu, které si velmi vážím.