Sovětská 912, Bučovice 68501
J.Z.
Vždycky jsem byla spokojená a pan Doktor byl vždycky milí a usměvavý a pokaždé mi pomohl i moje dcera je sním spokojená
• jiné místo • Jiný •
Lucie
Nemá cenu se ani objednávat, stejně budete dlouho čekat. Mé problémy moc neřeší. Nejlépe nechat je rozjet, ať trpím a až potom je začít léčit. Kolikrát, když mu řeknu jaký mám problém, začne se smát, což mi přijde neprofesionální. V ordinaci má poměrně zimu.
Na druhou stranu strašně pomohl mé mamce a ta je s ním plně spokojená. A díky němu je mamka zdravá.• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
JŠ
Jednoznačně 1* !
pacientka
Čekací doba dlouhá, i když jste objednaná, sestřička je nepříjemná. Vadí mi, že sedí s panem doktorem, na ultrazvukové vyšetření se dívá od stolu pacientkám mezi nohy. Pan doktor mě zklamal, mé problémy vzal na lehkou váhu. Nedoporučuji.
sylva
Tak já k němu chodila jako k prvnímu doktorovi. všechno bylo v pohodě až do doby, kdy jsme se snažili s přítelem otěhotnět... kdykoliv jsem tam šla, tak mi řekl, že počkáme ještě půl roku a přitom jsem neměla ani pravidelnej cyklus... Má sice pěknou ordinaci, ale to je tak vše... jako doktor mě zklamal :-(
Veronika
Nejlepší gynekolog.. Je velmi ochotný a pomůže jak může.. Mají dlouhé ordinační hodiny, což je velkou výhodou.. Doporučuji.. =)
Nejlepší gynekolog ke kterému jsme chodila, skvělý přístup pana doktora i sestřičky, pokaždé usměvavý a pozitivně naladěný.
Je to vynikající doktor pouze do té doby, než máte problém. Léčil mi chronickou mikózu mastmi na plíseň nohou. Měla jsem dost velké problémy. Potom jsem vyhledala pomoc u gynekologa v Brně. Takových vyšetření, jaká mi udělal, bych se ve Vyškově nejspíš u pana doktora nedočkala. Ještě dobře, že máme Brno tak blízko.
Spokojenost největší
Lepšího lékaře nenajdete.Já jsem nadmíru spokojena.Vždy se snaží pomoci.Doporučuji..