Markéta Redlová

Neurolog Více

Jablonec nad Nisou 1 adresa

Ordinace

Boženy Němcové 3914/7, Jablonec nad Nisou 466 04

Velmi příjemná, milá a vstřícná paní doktorka, která se zajímá o pacienta a snaží se mu pomoci. Vynikající po stránce odborné i lidské. Jsem moc ráda, že mám za neuroložku právě ji. Sestřička je také skvělá.

• Ordinace  •

• G

Jsem na vozíku a paní doktorku jsem navštívila poprvé a to kvůli vyšetření k řidičáku. Byla jsem mile překvapena perfektním, lidským přístupem paní doktorky i sestřičky a ordinace připomínala spíš domácí prostředí. Za paní doktorkou jsem v doprovodu mé maminky přijela z Liberce, ale vyplatilo se. Tam totiž měli všude neurologové přístup, i když jsem měla doporučení, že řekli, že neberou nové pacienty a vůbec je nezajímalo, že chci jen toto jedno vyšetření a ne se registrovat. Takových lékařů, jako je pí. doktorka Redlová, by mělo být víc. Vřele tuto paní doktorku doporučuji všem, co potřebují dobrého neurologa. Navíc paní doktorka jako jedna z mála vyšetřuje právě i vozíčkáře.

• Ordinace  •

• Paní doktorka je velice příjemná,důsledná.a ochotná..byla jsem příjemně překvapená .Důsledně se mi věnovala .Doporučuji.

• Ordinace problém se zády  •

• Kdyby se dalo, tak dám 10 hvězdiček !!! Všechny předchozí recenze naprosto sedí. Byl jsem u paní doktorky poprvé a nesmírně příjemný dojem. Dokonce našla ve své archivu (zděděném po své tchýni) moji složku z roku 1986.

• S paní doktorkou jsem byl vždy velice spokojen.Příjemná a milá se zájmem o pacienta.Mohu jen doporučit.

První dojem z paní doktorky - vynikající přístup. První dojem ze sestřičky hrůza ,asi vstávala hlavou napřed opravdu by si měla hledat něco jiného

• T

Byl jsem mile překvapen jak odborným, tak lidským přístupem této paní doktorky. Díky za její péči, budu se na ni vždy rád a s důvěrou obracet o radu a nadále se u ní léčit.

• Jsem s touto lekarkou spokojena, a mohu doporucit, zejmena pro jeji lidsky pristup a ochotu. Zatim se mi vzdy venovala a nevahala se mnou probrat muj zdravotni problem do detailu. Mam opacnou zkusenost od nazoru ze dne 26.8.2010 - pani Redlova se mnou byla ochotna probrat i mozne priciny mych potizi, popr. mi doporucit jeste jina vysetreni v Praze, ktere by na priciny mohlo prijit...zadny lekar ovsem neni vsevedouci a vsemocny, je mozne, ze nekomu muze lepe pomoci jiny neurolog, neupirala bych vsak teto lekarce ochotu se dale vzdelavat ci zajem o pacienta. Se sestrickou jsem take nemela zadny problem.

• Paní doktorka je milá, ochotná odborně na úrovni, zařídí i vyšetření mimo Jablonec. Sestra je vstřícná snaží se vyhovět, připravit recepty dopředu, takže nemusíte čekat. S negativními názory na sestru tedy rozhodně nesouhlasím.Teď má v ordinaci na hlídání ještě navíc miminko paní doktorky a vše zvládá. Jinak by asi paní doktorka nemohla ordinovat.

• Velice schopná lékařka s lidským přístupem.Bohužel dojem kazí sestra,ta by měla zvážit jiné zamněstnání.