Marie Ládová, internista České Budějovice

MUDr. Marie Ládová

Uložit

Internista Více

Uložit

Odhadovaná doba odpovědi:

Adresa

A. Barcala 404, České Budějovice
Stafila, s.r.o., bioch.hematol. labor.

Na této adrese online kalendář není aktivní

Na teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu

Soukromý pacient (bez pojištění)

Vojenská zdravotní pojišťovna ČR

Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR


Nedostatek informací o službách a cenách

Chybí vám nějaké informace na profilu tohoto specialisty?

Zobrazit ostatní profily internistů v okolí

Zkušenosti

Ceník

Informace o službách a cenách nejsou k dispozici

Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých službách.

Názory pacientů se rychle objeví

Napište svůj první názor

Už jste navštívili MUDr. Marie Ládová? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.

Přidejte svůj názor

Odpovědi

63 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den, v krevní testu mi vyšel nízký feritin 22 ug/l a naopak vyšší saturace Trf. 47,3% (ref 16-45). Další hodnoty se zdají v pořádku: Celk VK Fe je 49.7 (24.2-70.1), železo 23.5 (5.8-34.5), transferrin 2.4 (2.0-3.6), B12 je 333 (150-650), kyselina listová 24.9 (8.8-60.8), hemoglobin 130 (120-160), hematokrit 0.391 (0.350-0.470), MCV 88.7 (82.0-98.0).

Můj dotaz zní, jestli je bezpečné brát železo, když mám zvýšenou saturací Trf ? Snažím se zlepšit nedostatek energie, vypadávaní vlasů, zapomnětlivost. Jedná se o komplexní přípravek s bisglycinátem železnatým 17 mg, 8 ug vit B12, 400 ug kys listové a 60 mg vit C. Před půl rokem jsem totiž měla saturaci Trf 60.0%, Vol.VK Fe 17.7, železo 26.5 a feritin 44.0 a to jsem v té době daný přípravek brala (ale spíše nepravidelně cca 2 měsíce).

Při normálních hladinách Fe, B12 a kys.listové bych preparáty s těmito látkami nebrala. Zkuste se zaměřit na hladinu vitaminu D3- a zde eventuelně doplnit. Může být příčinou řady potíží.
Ládová

MUDr. Marie Ládová

uz druhy den me trapi,,bolest v podbrisku,,ne nejak silna ale nuti me jit na stolici pri ktere mi prijde nuceni i k zvraceni,,stolice po usednuti na misu jde volne sama bez nejakeho nuceni tlacit coz mi dela problem k nutkani ke zvraceni,,,vcera v noci me nutilo vstat a jit na toaletu,,prisla na me u toho vseho velka slabost a studeny pot,,,manzel rikal ze jsem zbelela jak krida ,,,citim se strasne slaba,,, muzete mi neco poradit jak se tohoto stavu zbavit??? mam 62 let a pracuji jako kucharka dekuji

Vhodná návštěva gastroenterologického odělení, nebo ambulance. Nutné odborné vyšetření.

MUDr. Marie Ládová

Veškerý obsah publikovaný na portálu ZnamyLekar.cz zejména Otázky a odpovědi, má pouze informativní charakter. Internet nepředstavuje plnohodnotnou náhradu lékařské péče poskytované specialistou.

Zkušenosti