K Letišti 385, 33901 Klatovy II
mariekastlova@tiscali.cz
+420 376 310 632
Gynekologie a porodnictví, Klatovy
Ordinace ženského lékaře je vybavena moderními lékařskými přístroji - kolposkop, ultrazvuk pro gynekologii a porodnictví,
kardiotokograf aj. Řešení - Menstruační křeče, menopauza, kvasinkové infekce, bakteriální vaginóza, karcinom děložního čípku,
cysta vaječníku, antikoncepce, těhotenství, zvracení v těhotenství, kojení.
Provozní doba
(ordinace)
Emailmariekastlova@tiscali.cz
Jungmannova 321/III, Klatovy 33901
marickad
Paní doktorku znám již více než 40 let a stále navštěvuji její ordinaci a to snad hovoří za vše!
Doporučuji...• • •
danya
jsem spokojená chodím k paní doktorce již 15 let a nemohu si setěžovat.Chodila k ní i matka a dcera.
VS
Celá léta chodím k paní doktorce a vím , že je velice zkušená a důsledná.
S paní doktorkou mám velmi dobré zkušenosti. Mám 2 děti a paní doktorka se mi vždy věnovala s velkou péčí a profesionálně. Můžu ji vřele doporučit.
Mám tu nejlepší zkušenost. Příjemná, profesionální, pečlivá.
Jak tak koukám, tak jsou tu samé negativní komentáře. Já jsem u paní doktorky už asi 6 let, byla jsem u ní 2x těhotná, mám krásný, zdravý děti, a opravdu si nemůžu na nic stěžovat. Podle mě je i milá a ochotná. Takže já mohu napsat, že klidně doporučuji s čistým svědomím !!
Oproti předchozím hodnocením musím napsat, že s paní doktorkou mám jen ty nejelpší zkušenosti. Jsem u ní zaregistrovaná již 14 let a byla na mě vždy milá, ochotná. Mám již 2 děti, za sebou ale i 2 potraty, a vždy se zachovala jako odborník.
LM
S paní doktorkou mám špatné zkušenosti. Málem nechala moji maminu vykrvácet. Když k ní přišla, že při menstruaci strašně krvácí, pouze jí paní doktorka poradila, at si vždy vezme dovolenou. Když už to bylo tak strašné, že 3 balíky vložek za noc nestačili, tak jsme přešli k jinému doktoru a kdyby nebylo tohoto zásahu, tak se bojím pomyslet, jak by to dopadlo. Když jsem přišla pro kartu, že přecházíme k jinému doktoru, bylo mi to tvrdě odmítnuto.Vím už jednu věc, že bych k této doktorce nešla, i kdyby byla v Klatovech jediná.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Nemás touto paní Doktorkou dobré zkušenosti.Když jsem před lety byla poprvé těhotná,a začala jsem krvácet,poslal mě můj gynekolog na sono jestli se nejedná o mimoděložní těhotenství a paní primářka na mě řvala,že tak malé těhotenství je těžko viditelné a udělala mi tak důkladé sono spodem,že jsem o malé přišla.Nedoporučuji!Arogantní a sebestředná
R
renata
Přešla jsem k této doktorce, protože mi na ní některé ženy pěly chválu, jak je dobrá, že je to bývalá primářka atd. Měla jsem jednak chronickou mykózu (resp. svědění bez výtoku) a dále časem i krvácení při styku. Její diagnóza? Na mykózu si dávejte bílý jogurt do pochvy. A na to krvácení? Na děložním čípku vidím malé modřinky, zřejmě tedy s přítelem praktikujete nestandartní metody a proto pak krvácíte...:-((( Po roce jsem přešla jinam, nový gynekolog ze stěrů konstatoval, že nemám mykózu, ale laktobacilózu (proto antimykotika nezabírala) a že krvácím kvůli x-měsíců neléčenému zánětu děložního čípku! Když jsem u něj začínala, tak vyšla cytologie na "3", nyní jsem v pořádku, cytologie na "1":-))