U Rybníka 2/1567, Bruntál 79201
Nikdy mi nevadilo k paní doktorce chodit, i sestřička je moc milá. I když je v patnácti letech odešla studovat do jiného města, paní doktorku jsem nevyměnila - těžko najít lepší.
Jana
Příjemná a zkušená dětská lékařka. Chodili k ní obě moje děti a vždy jsem věděla, že jsou v dobrých rukou.
Jana S.
Doktorka Černá je nejlepší dětská doktorka jakou znám.
E
eva .č
pani doktorka i sestricka jsou perfektni.muzete si s ni popovidat otevrene o vsem .chodila sem k uz jako dite a ted i se svymi detmi.jsem spokojena
Pavel
Je dobrá. Jako dítě jsem tam k ní chodil. Příjemná, milá, poradí, můžete se jí svěřit. Super. I sestřička ujde.
moje děti
Paní dktorka je nejlepší.
```• • •
Pavlína
Paní doktorka Černá je nejlepší dětské lékařka,chodila jsem kní jako dítě,a to hodně často protože jsem byla nemocná a její přístup byl vždy báječný.P.doktorka je ochotná,milá,je super.Tet k ní chodím zase se svymi dětmi a jsme víc než spojojeni,i moje děti radi navštěvují p.doktorku.
Z
Zdena
Paní doktorka je velmi hodná na malé pacienty chodila jsem k ní se svými dětmi a nyní i mé dcery,které mají své děti navštěvují paní doktorku a jsou s ní velmi spokojené
F
Franke
Chtěl bych být dítě, abych mohl k této vynikající doktorce zase chodit. Je velmi příjemná, zkušená a vždy věděla co na mě platí. Teď už se to bohužel jiným doktorům nedaří, tak jako jí.