MUDr. Lukáš Petr

Žďár nad Sázavou 1 adresa

Poliklinika Žďár nad Sázavou

Studentská 1699/4, Žďár nad Sázavou 59101

• R

Za mě- zlehčuje problémy, na vše pan doktor předepisuje antikoncepci aniž by udělal řádné vyšetření a aniž by vůbec byla potřeba. U své nové doktorky jsem spokojenější a konečně vím, co mi je a co mi pomůže a naopak uškodí- to jsem se u pana doktora nikdy nedozvěděla.

Od pana doktora jsem byla nucena odejít, bohužel za 10 let nebrání antikoncepce neřešil, že jsem neotěhotněla.kdyz jsem po něm chtěla rehabilitace od Mojžíšové,tak že mě udělal člověka,co má problém s únikem moči.
    Dokonce to nezapomněl nahlásit i novému gynekologovi,ke kterému jsem odcházela.

• Poliklinika Žďár nad Sázavou gynekologické vyšetření  •

Kvalitní lékař. Lidský přístup. Jsem naprosto spokojená. Pečlivý, nic neponechá náhodě. Sestřička je také milá. Super tým!

Velký odborník, pečlivý, milý, uznávaný i v Brně ve FN... opravdu PAN DOKTOR! Chodím k němu už asi 13 let a vždy velká spokojenost. Sestřička je milá, pohlídá i děti, které ji milují. Perfektní systém objednávání, čekací doba při do 10 minut!

Pan doktor je přívětivý,usměvavý, pečlivý. Vše podrobně vysvětlí. Prostě kapacita. Má milou zdravotní sestřičku. která je kamarádská a vstřícná. Vyhoví a poradí vždy když to člověk potřebuje. Děkuji.

• T

Dobrý doktor,chodím k němu spoustu let a jsem s ním velmi spokojená.

• Pan doktor je odborník a myslím si, že se o své pacientky dokáže dobře postarat. Vyšetření provádí kvalitně, pravidelně a nic nenechá náhodě. Výhodou je i UZ v ordinaci a hodná sestřička.
    Nevýhoda pana doktora je v jeho přístupu k člověku, je náladový.
    Několikrát se mi stalo, že jsem se pana doktora na něco dotazovala, ohledně mého zdravotního stavu. A připadala jsem si jak hlupák, protože neměl zrovna náladu a dal mi to dostatečně najevo. To člověka rozhodí, zvláště těhotnou ženu.
    Pana doktora navštěvuji přes 10 let a za tu dobu se dost změnil. Práci provádí stále stejně profesionálně, ale v případě přístupu k pacientům se změnil.

• Chodím k tomuto lékaři už 8 let a nemůžu si na něj v ničem stěžovat.Vždy byl milý a ochotný.A pečlivost ve zdravotnictví je vždy plus!

• je prostě super

• Pan doktor je velice příjemný a přátelský. Bohužel v čekárně je vždy plno, i když se předem objednám, vždycky čekám nejmíň hodinu. Z prohlídky mám pak dojem, že pan doktor spěchá (a ani se nedivím) a nemá čas s pacientkou víc mluvit.