Dr. Beneše 1513, Česká Třebová 56002
Eva Pakostová
Přestože nepatřím k paní MUDr. Křibské, již dvakrát mi hodně a ochotně pomohla za nepřítomnosti mého praktického lékaře. I když ho nezastupovala, vzala mě a chovala se tak mile a ochotně, jak málokterý lékař. Časem až půjde do důchodu, bude tam její dcera, věřím že od mamky odkoukala vše, čím je tak oblíbená.
• Ordinace prakt. lékaře pro dospělé • Ošetření •
Martin Bartolšic
Nejsem casto nemocny, tudiz ani castym navstevnikem, ale nikdy nic nezanedbala, vzdy mela peclivy pristup. Z mych nekolika navstev mam velmi pozitivni pocit.
T
Terez
Zatím jsem sice paní doktorkukromě pravidelných prohlídek nenavštívila, ale je lékařkou i mých rodičů. Je naprosto profesionální, příjemná, velmi ochotná a vstřícná! Sestřička má také plus!
Odbornost lékařky na velmi dobré úrovni, svědomitá, důsledná, lidský přístup k pacientovi.
ja jsem ze svou doktorkou velice spokojen
prostě nejlepší
LENKA KYNCLOVÁ
PANÍ DOKTORKA JE VSTŘÍCNÁ, PROFESIONÁLNÍ A MILÁ.. KDYŽ JSEM PO TĚŽKÉM PORODU DCERY MĚLA ZÁPAL PLIC A MUSELA LEŽET, BYLA JEDINÁ OCHOTNÁ KE MĚ PO DLOUHOU DOBU DOJÍŽDĚT DOMŮ... JSEM JÍ VDĚČNÁ, ŽE JSEM DÍKY NÍ NEMUSELA DO NEMOCNICE.. PŘEŠEL K NÍ JIŽ I MANŽEL- TAKÉ JE SPOKOJENÝ. MOHU S KLIDNÝM SRDCEM JEN DOPORUČIT.. TAKÉ SESTŘIČKA JE VELMI LASKAVÁ A OCHOTNÁ K PACIENTŮM..
Josef
Je jako náš rodiný lékař.Doporučuji
Ano, je milá, hodná, ale někdy by mohla projevit více angažovanosti a nechat udělat žadanky na dalsi vysetreni. Mylsi si, ze vse odhadne sama nejlip.
Velmi dobrá,ochotná,doporučuji.