MUDr. Lubomír Hasák

Český Těšín 1 adresa

Praktický lékař stomatolog

Komenského 1, Český Těšín 73701

• H

dr. Hasák je velmi příjemný a kvalitní odborník. Chodí k němu do ambulance celá naše rodina a jsme všichni velmi spokojení.

• Nejlepší stomatolog ve městě, pravděpodobně i v okrese. za celý život jsem nepoznal lepšího.

• Velmi dobrý zubař. Poctivá práce.

• Jsem velice spokojená, pan doktor je odborník ve svém oboru, je pečlivý,citlivý.

• Pan doktor Hasák je výborný zubař. Kdysi bylo pro mně ošetření u zubního lékaře velmi stresující, v současné době už to vnímám zcela jinak. Pan doktor je příjemný a vím, že lepší péči nenajdu. Dokáže pacienta ošetřit tak, že všechno tzv. drží, není třeba nic neklamovat (např. vypadlé plomby)a není nutné se ani děsit bolestivého ošetření. Jsem ráda, že k němu mohu již po mnoho let patřit nejen já, ale i celá moje rodina. Svou spokojenost potvrzuje i manžel a oba synové. Čeho si velice cením je i to, že netrávím žádný čas v čekárně, když se objednám na určitou hodinu, vím, že 5 minut před stanovenou dobou vyjde sestra a mohu jít do ordinace. Lepšího odborníka bych nenašla.

• Pan doktor Hasák je velmi pečlivý a příjemný lékař. Návštěva u něj je bez předcházejícího stresu. Má velmi citlivé ruce a rozumí pacientům.

• Tento zubař, je opravdu moc dobrý, již 10 let jsem jeho pacientka a vlasně celá rodina. Vždy mi pomohl a vše pečlivě a bezbolesně vyřešil. Jezdím k němu přes půl republiky, protože zatím kvůli přechodnému bydlení nechi hledat nového. MUDr. Hasák mi maximálně vyhovuje. Jen škoda, že nepřibíra nové pacienty, pro dcerku budu muset hledat jiného.

• S

Za doktorem Hasákem docházím již šestnáct let a jsem velice spokojena. Pečlivý profesionál, vždy vše vysvětlí, poradí, pochválí :-)...opravdu doporučuji...Jediný problém snad je, že již dlouho nepřijímá nové pacienty...

• E

Je to velice výborný zubař. Odborník na svém místě, jemný k pacientům, důsledný a pečlivý. Lepšího lékaře neznám.

• N

Velmi dobrý ,precizní,spolehlivý a citlivý lékař.