Komenského 1, Český Těšín 73701
Helena J.
dr. Hasák je velmi příjemný a kvalitní odborník. Chodí k němu do ambulance celá naše rodina a jsme všichni velmi spokojení.
Nejlepší stomatolog ve městě, pravděpodobně i v okrese. za celý život jsem nepoznal lepšího.
Velmi dobrý zubař. Poctivá práce.
Jsem velice spokojená, pan doktor je odborník ve svém oboru, je pečlivý,citlivý.
Pan doktor Hasák je výborný zubař. Kdysi bylo pro mně ošetření u zubního lékaře velmi stresující, v současné době už to vnímám zcela jinak. Pan doktor je příjemný a vím, že lepší péči nenajdu. Dokáže pacienta ošetřit tak, že všechno tzv. drží, není třeba nic neklamovat (např. vypadlé plomby)a není nutné se ani děsit bolestivého ošetření. Jsem ráda, že k němu mohu již po mnoho let patřit nejen já, ale i celá moje rodina. Svou spokojenost potvrzuje i manžel a oba synové. Čeho si velice cením je i to, že netrávím žádný čas v čekárně, když se objednám na určitou hodinu, vím, že 5 minut před stanovenou dobou vyjde sestra a mohu jít do ordinace. Lepšího odborníka bych nenašla.
Pan doktor Hasák je velmi pečlivý a příjemný lékař. Návštěva u něj je bez předcházejícího stresu. Má velmi citlivé ruce a rozumí pacientům.
```• • •
Tento zubař, je opravdu moc dobrý, již 10 let jsem jeho pacientka a vlasně celá rodina. Vždy mi pomohl a vše pečlivě a bezbolesně vyřešil. Jezdím k němu přes půl republiky, protože zatím kvůli přechodnému bydlení nechi hledat nového. MUDr. Hasák mi maximálně vyhovuje. Jen škoda, že nepřibíra nové pacienty, pro dcerku budu muset hledat jiného.
Silvik
Za doktorem Hasákem docházím již šestnáct let a jsem velice spokojena. Pečlivý profesionál, vždy vše vysvětlí, poradí, pochválí :-)...opravdu doporučuji...Jediný problém snad je, že již dlouho nepřijímá nové pacienty...
E
Eva
Je to velice výborný zubař. Odborník na svém místě, jemný k pacientům, důsledný a pečlivý. Lepšího lékaře neznám.
N
Nogová
Velmi dobrý ,precizní,spolehlivý a citlivý lékař.