MUDr. Ľubica Orságová

4 názory

Ordinace

Ústí nad Labem

4 názory

• Zkratim to, mel jsem problemy s pohybem spodni casti rukou (syndrom karpalniho tunelu), 5 doktoru me chtelo hned operovat az MuDr Orsagova mi udelala kompletni vysetreni a zjistila ze to vse mam z prepracovani a v podstate me vylecila tim ze me nechala marodit a ted uz to mam zase OK :) Pavel Schilha 23let

• Tuto lékařku jsem navštívila celkem 3x a pak jsem raději přešla k jiné neuroložce. Po těchto třech návštěvách jsem totiž pochopila, že tudy nevede cesta k léčbě mých potíží. Je to jen ztráta času! Pokaždé se mě ptala na totéž a ještě s takovým arogantním tónem, že jsem si připadala jako malá holka co provedla něco strašného!!! To byl pro mě tak neopakovatelný zážitek, že už ho vážně nechci nikdy opakovat!

• Plně souhlasím s předchozími příspěvky. Připadám si u ní jako idiot, z kterýho tahají jen regulační poplatky. Už jsem u ní absolvovala několik návštěv a výsledkem bylo, že mi nic nezjistili.

• A

Tuto lékařku jsem měla také "tu čest" navštívit a můj pocit z ní byl "depresivní".
    Tato lékařka by měla léčit i lidi, kteří trpí skutečnými depresemi a ona je svým přístupem ještě prohloubí.
    Je studená, namyšlená a od pohledu i tónu hlasu velice nepříjemná. Celým svým chováním Vám dává najevo, jak jí všechno i Vy obtěžujete.