Tyršova 195, Příbor 74258
4 názory
K.K
po preventivní prohlídce bylo podle ní vše v pořádku,ale nebylo.Tyden na to mi jiná paní zubařka našla čtyři kazy.Asi se jí nechtělo vrtat,když mě nic nebolelo.Manželovi plombovala jiný zub,než potřeboval spravit.plomba mu vypadla hned jak vyšel z ordinace.Pokud chcete mít zdravé zuby utíkejte zavčasu.
pepa
Nemám ve zvyku přecházet od lékaře k jinému lékaři ale už jsem toho měl dost a dodal si odvahu,požádal jsem sousední zubařku o převedení a jsem spokojený.Paní Libuše prožila špatné období a řešila a asi ještě řeší svým způsobem a ten se projevuje na časové nespolehlivosti,roušku nosí asi proti pach z kouření ,to však nepomáhá a stalo se mi několikrát ,že jsem viděl jak přichází a raději jsem odešel a přeobjednal na jiný termín i když to byla sázka do loterie a před návštěvou jsem byl vždy nervozní jaká bude.Na práci a cit jsem si nestěžoval i když na trhání byla slabá ( je to žena).Opravdu dnes se k zubaři nebojím a paní Květu chválím.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
jsem velice nespokojená,mám dost problémů za zoubkama,ale ještě větší po jejích zákrocích.A nesnáším když mi zubař strká holé ruce do pusy.Proto jsem od ní odešla a už nikdy víc.
m f
velice hodná