Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíZkušenosti
Názory pacientů
Š.S.
Nejsuprovnější doktorka co jsem poznala, pomůže,vyslechne,sice někdy není příjemná ale myslí to dobře s člověkem, chodím kní snad dva roky,a od té doby co jsem jí viděla poprvé mi pomohla z mnoha problémů jaké jsem kdy měla, jsem za ní ráda, ano je přísná a rázná ale taková být by měla aby člověk se jen nezhazoval,ale aby začal něco dělat!!!! Ona je od toho aby pomohla a poradila,ale pokud dotečný nechce tak se sním nebude
přece obtěžovat?to snad každý lékař!! DOPORUČUJI!!!! :)
Darda
Inteligentní, sympatická, ale zatím mne po cca 1,5 roce o ničem víc nepřesvědčila. Právě naopak. Zřídka jsou i dny, kdy od ní odcházím s pocitem "vysátí energetickým upírem".
smallrose
Měla jsem problémy po porodu, takže jsem si paní doktorku našla sama, už v docela zoufalé situaci. Vyposlechla mě, poradila. Dodnes k ní docházím. Jediné, co mě zarazilo, že nekonzultovala s mou gynekoložkou výběr psychiatrického léku, když mi zároveň zastavovali kojení. Jinak je fajn, opravdu taková free, asi není vhodná pro všechny ale mě vyhovuje.
K paní doktorce pravidelně docházím již několik let. Nacházela jsem se v obtížné životní situaci a paní doktorka mi velice pomohla. Nedávno jsem ji musela opět vyhledat - a nelituji! Trpělivě naslouchá a hledá cestu, jak pomoci. Paní doktorce a její diagnostice plně důvěřuji. Tuto lékařku proto doporučuji.
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.