MUDr. Lenka Ottová

Oční lékař Více

Šumperk 1 adresa

Oční ordinace Ottlens s.r.o.

Langrova 7/240, Šumperk 78701

Jitulka M.

Moje první zkušenost s paní doktorkou je výtečná. Velká starostlivost, snaha vysvětlit problém, vstřícný přístup. Je milá, ochotná a pečlivá. A to se týká i sestřiček. Tímto jim moc děkuji za péči a lidský přístup. Budu je doporučovat dál. Ještě jednou za vše veliké díky. Spokojená pacientka Jitka M.

Pavel

Vřele doporučují všem kdo má problémy s očima.Velmi vstřícni a jsou to odborníci na pravém místě.

• Pacient

V ordinaci se sice střídá více lékařů, ale jejich přístup je vždy velmi přijemný a profesionální. Jsem opravdu spokojen.

Martin B.

V ordinaci se střídá víc doktorek, ale vřele doporučiji právě tuhle ordinaci. Příjemný personál (sestřičky) a vynikající doktorky! Pokud hledáte nového očního, tak bych neváhal

Lenka

skvela doktorka i jako clovek

• R

Radek D.

Slušné a vstřícné jednání, profesionalita, vysoká erudovanost.

• B

Bednář Martin

Skutečně dobrá lékařka. Je jen škoda, že v ordinaci na ni jen zřídka kdy narazíte. Ve zkratce: vstřícný přístup k pacientům, odborné rady, bohaté zkušenosti s aplikací KČ, manuálně zručná,...