Hradební 338, Nové Hrady 37333
B
BM
Potkala jsem jej na pohotovosti v CB, dobry, rychly, efektivni, ale zaroven empaticky
• jiné místo • Jiný •
V. I.
Naprosto skvělý lékař, lidský a citlivý přístup, ochota řešit problém, empatie. Dokázal mi řešit problém, který by měl napravit můj zubní lékař. Má vynikající diagnostiku a skvělý odhad. Kdo k němu chodí jako ke svému zubnímu lékaři má vyhráno.
• jiné místo • Jiný •
Hned ví, kde je problém, pracuje rychle, bez zbytečného protahování a přitom pečlivě. Když jeho vtípky berete s nadhledem, tak se i dost zasmějete :D. Velice příjemný, vstřícný a hlavně kvalitní stomatolog.
Vynikající, velmi, velmi šikovný lékař, vždycky vás vyslechne, je velmi pozorný, nikdy vás neodbyde a nenechává nic náhodě. Čas od času přihodí nějaký "drsný" vtípek se "stomatologickou tématikou", což citlivější povahy občas nemusí dobře snášet. Zachránil mi zub, který "zhonila" jiná doktorka, tak jsem u něj už zůstala, i když k němu dojíždím 40 km.
Jarka
Pro mě nejlepší. Vždy ochotný a vždy pomůže.
MP
Jeden z nejlepších stomatologů, který existuje.
Na prvním místě je pro něj pacient, a je to i vidět na vybavení jeho ordinace; nezůstává v ničem pozadu a snaží se mít pro pacienty jen a jen to nejlepší a nejnovější.
Z
Z.
Zatím mám dobré zkušenosti
petr
Nasadí a nepustí,ale svoji práci umí dokonale