Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
S.D
Ráda bych se podělila o svou zkušenost s gynekologem, který mě bohužel zklamal v péči, které jsem se od něj očekávala. Po dobu 8 měsíců jsem se marně snažila vyřešit své zdravotní potíže, avšak gynekolog mě nikdy nepozval na vyšetření, pouze mi opakovaně posílal léky, které neřešily základní problém.
Odborný přístup, který jsem očekávala, zcela chyběl. Když jsem se rozhodla vyhledat jiného lékaře, ukázalo se, že mé potíže byly mnohem vážnější, než jsem si myslela - diagnostikoval mi myom, který vyžadoval akutní zákrok. Obávám se, že kdybych zůstala u původního gynekologa, mohla bych se dostat do ještě závažnějších problémů.
Tato zkušenost mě hluboce zklamala a beru to jako varování pro ostatní ženy. Je důležité si uvědomit, že pokud máte pocit, že vaše zdravotní problémy nejsou adekvátně vyřešeny, je nezbytné vyhledat další odborný názor. Já bych rozhodně nedoporučila tohoto lékaře – péče, kterou jsem od něj dostala, byla daleko pod standardem.
Denisa
K panu doktorovi Knapkovi chodim uz nekolik let. Je velice hodny, prijemny a snazi se poradit! Sestricka je taky hodna a celkove to u pana doktora pusobi privetive.
Mahulena
U pana doktora jsem byla na UTZ ve 20.tt - byl velmi příjemný a detailně mi vysvětlil, co na ultrazvuku vidím, jak všechno funguje, měl na mě dostatek času. Má krásnou moderní ordinaci v rodinném domě a milou paní sestřičku. Velmi doporučuji.
Nejlepší gynekolog. Opravdu jsem maximálně spokojená. Pan doktor vám perfektně poradí a vysvětlí co a jak. Opravdu doporučuji.
Petra Bezoušková
Lípová
Výborný přístup k pacientům.