Pro-audio, spol. s r.o.

Olbrachtova 1390, Mladá Boleslav 29301

Klaudiánova Nemocnice - Oblastní nemocnice Mladá Boleslav, a.s.

V. Klementa 147, Mladá Boleslav 293 50

Dnešní návštěva pohotovosti ORL s panem primářem na jedničku. Syn 3 a půl s bolestí ucha, díky empatickemu přístupu pana primáře, zcela v klidu spolupracoval. Vše dostatečně vysvětleno, přátelská atmosféra, velmi příjemný a profesionální přístup.

• Klaudiánova Nemocnice - Oblastní nemocnice Mladá Boleslav, a.s. Jiný  •

• A

Skvělý lékař a odborník. Chodím k panu primáři více jak 15 let. Neskutečná kapacita ve svém oboru. Měl jsem dvě operace levého ucha a naštěstí je vždy vedl pan primář. Velké diky :)

• Klaudiánova Nemocnice - Oblastní nemocnice Mladá Boleslav, a.s. Jiný  •

• R

Pana doktora jsem o pohotovostní službě patrně velmi obtěžoval, což mi dal najevo na uvítanou. V podstatě ho můj problém příliš nezajímal, pro bolest jsem nedokázal spolupracovat z jeho pohledu dostatečným způsobem a tak mne poslal domů s rozpustným Brufenem. Druhý den v neděli navečer, již s krvácivými projevy z hrdla a spojivek, chlením hnisu z průdušek a tlakem 175/120 mne ošetřil jeho kolega a nasazením silných antibiotik (Klacyd) mi patrné zachránil život, za což mu dodatečně děkuji. Patrně se jednalo o nějakou formu meningitidy, dr. Podhola provedl nedbalou diagnózu, neudělal stěry a preventivně mi ani nepředepsal antibiotika, ač jsem jej o to žádal. Tomuto lékaři se již nikdy do péče nesvěřím.

• Klaudiánova Nemocnice - Oblastní nemocnice Mladá Boleslav, a.s. Náhlé zhotšení zdravotního stavu (laryngitida) v nočních hodinách, podezření na bakteriální infekci hrdla a dýchacích cest (produktivní kašel)  •

• Jedine pozitivni zkusenosti uzemneny clovek ktery na svou praci pohlizi profesionalne nekdy se zda biti chladny, ale to co dela dela nejlepe jak umi. Snazi se byt nejlepsi. A to dava nam lidem.

• Je to specialista !!! DOPORUČUJI

• Možná odborník, ale chování nic moc.O večerní návštěvě se netvářil, dokonce jsem měl pocit, že obtěžuji se svým problémem.

• D

Před léty jsem absolvovala velmi náročnou operaci.V Praze mě prognozovali,že nebudu mluvit.Pan doktor mě zachránil,a po deseti letech jsem vyléčena.

To je lékař,jakých je málo.Má zlaté ruce

• D

Nejlepší ORL lékař jakého znám.

• super