Ušní, nosní, krční lékař

Husova 760, Přeštice 33401

• D

Pan doktor je opravdu odborník. Mě i dětem pravidelně správně diagnostikuje. Necpe hned na všechno antibiotika. Bere nemoc v souvislostech. Občas působí trochu nevrle, ale je to jen člověk. Nejvíc mi vadí, že si zcela pravidelně hází papírek "dovolená" na dveře a já při mém štěstí tento den vždy trefim.

• Ušní, nosní, krční lékař Jiný  •

• A

Smát se pacientovi do obličeje a tvrdit, že má nemoc, kterou ve výsledku nemá a pak když dělá výtěr řiká, že to co tam mám je děs a přitom všechny výsledky jsou v pořádku se vám opět vysměje a řekne, že to neznamená, že jste zdrávi? A na závěr vám nechce pomalu ani dát zprávu? Strašný přístup a nepříjemná sestra!! Už nikdy!!

• Ušní, nosní, krční lékař  •

• Vždy mne pomůže. Je citlivý. Přemýšlí o všech souvislostech dané nemoci.Jsem spokojen s postupem i výsledkem.

• Pan doktor mi v dětství píchal uši, po 12. píchnutí levého ucha jsem to přestala počítat. Po návštěvě Plzeňské nemocnice se nad touto metodou zhrozili a ještě nám vynadali,že nám to nebylo divné. Bezhlavě jsme věřili a já teď blbě slyším.

Pomohl mi.Dokázal specifikovat diagnozu naprosto přesně, vyléčil mi problém, se kterým jsem zápasila mnoho let u jiných lékařů. Hodnotím kladně a doporučuji.

• Z

Já s tímto názorem nesouhlasím, žádný doktor Vám neřekne, že zákrok bolet bude. Já mám pravidelný zánět dutin, a pan doktor mi pomohl, takže hodnotím kladně.