Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíZkušenosti
Markéta K.
Nejlepší lékař s kterým jsem se kdy setkala....ve 20tt jsme si prošli transfuznim syndromem a právě jemu patří nekonečné díky za úsměvy našich chlapečků,za všechny probdělé noci i za všechny ty kruhy pod očima..nikdy nepřestaneme děkovat osudu,že nám do cesty poslal tak výjimečného člověka ...byla to pořádná jizda a nám bylo ctí !
SL
Naprostá kapacita v oboru. Odborník na TTTS. Skvělý psycholog, diagnostik a člověk na svém místě. Zachránil spousty životů a rodin. Nedoceněný lékař světového formátu.
Monika
Díky panu doktorovi jsme Vánoce mohli strávit ve 4. Díky němu bylo těhotenství zachráněno, ihned mne nechal v nemocnici ležet (což jsem měla strach do fn jet protože týden předtím jiný doktor ve fn řekl, že takto brzo to řešit nebude). Byl velice milý a všechno mi vysvětlil. Moc moc mu děkuji!
Frida Kahlo
Mohla bych se tu sáhodlouze rozepsat o nedávném setkání s tímto doktorem. Možná mi nakonec udělal férovou nabídku, že jsem svá dvojčátka nebyla nucena rodit na pokoji mezi spolupacientkami, ale zajistil místo o patro výš na porodním....přesto když si vzpomenu jak nás přijal, je mi zle...
Podle mého názoru tento doktor velmi striktně rozděluje těhotenství na zachranitelné plody a na ODPAD!!! Jeho věta, kdo že nás k nim přijal, když jsem ve 22 tt s odteklou plodovou vodou, a že ať si to také vyžere, on si přeci nenechá "nadělat do bot" - to řekl ovšem mnohem sprostěji a mně do očí...mně, která přišla bojovat za své živé děti, mně neznalé medicíny, ale s obrovskou touhou udělat maximum. A když večer před porodem upozornil, ať jdeme příště rovnou raději do adopce, když nejsem schopná donostit dítě a vůbec...že jsem se měla snažit otěhotnět v 18 ti a ne v 36 letech...to už byl vrchol.
Doktor, který mne za mák nezná, nezná příčinu loňského porodu mrtvého miminka, nezná zbla mou diagnózu, si dovolí soudit člověka jako by to byl jen kus masa a jeho miminka něco, s čím si přeci nebude špinit ruce.
Ať si zachrání třeba tisíce životů, však je to jeho práce, ale to člověčenství, lidství...to mu dáno nebylo. Je to arogantní egoista. Pokud se k někomu chová citlivě a má hezký přístup, nechápu, proč ho nemá i k těm, které potřebují slyšet alespoň malou útěchu, byť je jasné, že je vše ztraceno. Nezlobím se na něj, že mi děti nezachránil, chápu, že to v mém případě prostě nebylo možné a nechat to na mé snaze vydržet co nejdéle, mohla jsem to odnést zdravím....chci jen napsat, že jeho chování se mi vrylo do srdce, jeho slova nikdy nezapomenu a doufám, že se s ním už nikdy za žádných okolností nebudu muset potkat... Myslela jsem si, že filmová postava doktora House je jen ve filmu, ale že se s jeho reálnou představou potkám osobně, to jsem tedy nečekala.
Je mi fuk, jestli se tady někdo čertí nad tím, že mám odlišný názor, protože jemu pomohl, neznám ho ani já a ani vy, které jste ty šťastné. Spíš je to tragické, že někdo s takovým nadáním a schopnosti v záchraně života, dokáže být zároveň doktor, řezník a soudce v jednom.
Elena
Jediný z několika odborníků dal mým dvojčátkům šanci, i když ne příliš velkou (TTTS, špatně rozdělená placenta). Poctivě a zodpovědně nás sledoval a nakonec jsme se společně rozhodli těhotenství neredukovat. Opravdu byl JEDINÝ, který správně poznal, co (ne)dělat. Kluci sice předčasně, ale zdraví a spokojení :).
Klinovska
Oznamujeme vsetkym, ze po uspesnej operacii /TTTS syndrom/, ktoru vykonal zazracny lekar - Dr.Hodik z FN v Hradci Kralove dna 10.10.2012 a mojom narocnom tehotenstve sa nam konecne v 37 t.+ 4, dna 28.2.2013 narodili nadherni a zdravi chlapcekovia Branko - 3300g a Samko - 2400g. Po 4 dnoch nas prepustili z porodnice a sme velmi stastni, ze to vsetko takto dopadlo.Sme mu navzdny povdacni a aj panovi Dr.Grochalovi ml./z centra Femicare z Martina/, ktory ako prvy odhalil chybu /TTTS/, ktoru p.Dr.Hodik operacne napravil.Odporucame tychto lekarov vsetkym mamickam, ktore sa ocitli v podobnej situacii, aby sa poradili s tymito vzacnymi ludmi.DAKUJEME ZA VSETKO - rodina Klinovská -Slovensko
Klinovská
Vážený PÁN DOKTOR HODÍK je pre nás Anjel s Božími rukami - zachránil našim chlapčekom - dvojičkám život(TTTS).Aj keď situácia je zatiaľ priaznivá , prognóza je neistá, takže dúfame...Okrem toho, že je p.Dr.Hodík špičkový odborník vo svojom odbore, je aj vynikajúci psychológ - jeho humor je na pravom mieste - človek nemyslí na najhoršie...Je strašne milý, ľudský, vľúdny...Budeme mu dokonca života povďační, za to, čo všetko pre nás urobil.Nech ho Pán Boh požehnáva aj s jeho rodinkou, rodina Klinovská - Slovensko
S.Ř.
Pan doktor Hodík je 100% diagnostik na svém místě!Je to special.na dvojčátka,ale rozpozná i skrytou srdeční vadu,i já jsem z jeho úst vyslechla jako od prvního o jak strašnou a vzácnou vadu se jedná..narozdíl od jiných odborníků z FNHK...Je mi i sympatické,že Vám dá tel.číslo na sebe,takže první hovor je přímo s ním(vždy hned vzal hovor,klidně,dlouze a trpělivě! vyslyšel a objed.do týdne na UTZ.v kritickém případě ihned).Sleduje mé nynější těhot.i když mám svého gynek.v jiném městě,je MAXI ochotný a moc rád,že tentokrát je vše v pořádku.Dokonce mi děkuje,,za krásné snímky",což je milé...Díky předešlému těhot.jsem poznala mnoho lékařů(diagnostiků)i v Motole a musím říct,že on je fakt třída.Jsem ráda,že ho znám.Je úplně jasné,že né každé dámě sedne,ale když se umíte naladit na jeho VLNU,tak nemůžete mít problém...Je s ním fakt prča.Milá,vstřícná a ochotná je i sestřička Marcela.Díky jim za vše..
Dvořáková
Díky panu doktorovi nám tu skoro běhají pětiměsíční holčičky :-) Né každému sedne jeho styl humoru, ale doktor je s velkým D a i jako člověk je skvělý. Ležela jsem v nemocnici pod dohledem pana doktora 5 týdnů a bylo na něm vidět, jakou má radost, když se věci daří a jak ho trápí, když nemůže pomoci. Vím, že pan doktor dělá vše, co je v jeho silách, i když si myslí, že to nedopadne dobře. Naše holky jsou toho důkazem. Přijeli jsme do nemocnice na konzultaci za panem doktorem v 26. týdnu těhotenství s transfůzním syndromem, už 5 minut po 12.hodině, málem jsem mu na ambulanci porodila, s holkama to nevypadalo vůbec dobře a nedával nám šanci. A stejně provedl zákrok (to svoje kouzlo), kde jim přerušil všechny spojky a tím nám holky zachránil. Holky se narodili až v 35. týdnu a největší radost pak měl, že přirozenou cestou :-) Byli jsme rozhodnuti za holky bojovot, protože už nebylo co ztratit, a jen panu doktorovi vděčíme, že to zkusil a díky němu máme krásné zdravé holčičky. Sám nám řekl, že holky jsou velký zázrak.
káčátko
Odborně je pan doktor jistě výborný - mohla bych si sice rýpnout, že je také omylný a např. při mém těhotenství, když jsem cca 10 dní ležela v HK na gyndě a pan doktor mi dělal dvakrát deně ultrazvuk a měl mne v péči, že na nic nepřišel a posléze, když už mne řešil jiný pan doktor (naštěstí s dobrým koncem) se z mého těhotenství a porodu vyklubal pěkný malér......ale to bych nakonec přešla: konec dobrý, vše dobré - i lékaři jsou jen lidi, že. Co mi na panu doktorovi hodně nesedlo, je jeho přístup k pacientkám. Nevím jaký je vnitřně jako člověk, nerada bych se ho dotkala a neobjektivně urazila, ale opravdu se chová často dost hloupě....... Nic proti jeho smyslu pro humor, ale na dospělého člověka s druhou specializací v "psycho" se chová jak puberťák a cynik nejtěžšího kalibru a naprosto nerozlišuje, kdy se hodí být vtipný, kdy vážný, komunikace a informovanost pacientek dost pokulhává.
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.