8. května 47, Rýmařov 79501
Miroslav
Dr. Vylíčil je výborný lékař,výborný 20 roků a jsem mu za to vděčný. Jen doufám, že v tomto velmi náročném povolání,výkonu lékařské praxe, vydrží.Můžu za prokázanou péči jen poděkovat.
T
tadadyda
Nemohu souhlasit s kladným hodnocením. U lékaře jsem nebyla spokojena s jeho pasivním přístupem k zákrokům, změnila jsem zubaře a při první návštěvě mi zubařka diagnostikovala 9 kazů, jeden totálně zničený zub a další zub, který dokrorka zachránila za minutu dvanáct, ačkoliv jsem vždy od pana Vylíčila odcházela s tím, že je vše v pořádku, preventivky bez jakékohokoli zákroku. Jsem ráda, že mám nyní novou zubařku, která mi mé zuby zachránila po 22 letech navštěvování MUDr. Vylíčila!
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Velmi příjemný a hlavně lékař na svém místě.Kdyby takových lékařů bylo více.Jsem velmi spokojena i se sestřičkou.Držím palce. Iveta
Jsem pacientkou 20 let již od střední školy, a přestože dojíždím, zůstávám věrná tomuto skvělému zubnímu lékaři a dojížděla bych klidně dalších 100 km. Moje zuby jsou katastrofa a to se potom pozná kvalitní zubní lékař, velice si ho vážím , má mou důvěru a po těch letech sedám do křesla už i beze strachu. Co se týče poznámek ohledně rentgenu, u mě využit nesčetněkrát. Vynikající přístup k pacientovi, vše vysvětleno, na úrovni, přísná sestřička- na svém místě...Děkuji za veškerou péči !!
Souhlasím se všemi příspěvky,nemám co dodat,spolehlivý,pečlivý,rychlý. (rentgen bych neřešila).
marcellous
Jeden z těch mála zubařů (potažmo lékařů), který je výborný nejen v diagnostice a zákroku, ale nedělá mu problém srozumitelně (!) pacientovi vysvětlit, jaký je problém, jaká jsou možná řešení a jak každé řešení bude realizováno. Je příjemný, a snadná je i domluva s jeho sestrou.
Velmi dobrý přístup.
F
filipa
Je to příjemný a dobrý lékař.Má pěkný přístup k pacientům.
P. Hladký
Re: Jarka, mě osobně rentgen zubů dělal, když to bylo potřeba, má ho přímo za ordinací. Že by mi chyběl při každé návštěvě nemůžu konstatovat. K panu Doktorovi chodíme celá rodina a jsme max. spokojeni
M.Zoth
Jsem absolutně spokojen, vždy odvede ohleduplně skvělou práci.