Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíZkušenosti
Taťána
S pánem doktorem jsem moc spokojená. Je to vstřícný, profesionální ve svém oborů, příjemný člověk. Moc jsem mu vděčná za léčbu, operace a pooperační léčbu.
Veronika
Doktorovo chování ke mně bylo velmi neempaticke a arogantní. Šla jsem na vyšetření kyčlí a miminkem. Měla jsem plně ruce věci a především v náručí miminko. Doktor se sestrou na mě cuceli od stolu a při příchodu a odchodu mi nebyli schopni ani otevřít dveře. Dále mi doktor nebyl schopen vysvětlit problém a byl pohoršeny otázkou, že chci vysvětlit jaký nález našel. Moji dceři způsobil bolest na nohou během vyšetřování, jelikož k ní přistupoval nejcitlivě (miminko 6 měsíců). Kdybych mu neoddelala ruce z jejich nohou, rozhodně by jeho nejcitlivy přístup pokračoval.
Rozhodně doktora nedoporučuji a mám dojem, že takový člověk nemá na svém místě co dělat, natož si vydělávat tímto způsobem peníze. Podávám na něj stížnost. Hrůza doktor!
Božena z Konice
Pan doktor se ke mně chová mile a vždy si s ním hezky poklábosím. S předchozím příspěvkem rozhodně nesouhlasím. Jeho chování je profesionální a myslím že svou práci dělá opravdu dobře. Chodím k němu ráda.
Byl jsem u něj,celkový dojem dobrý.Pomohl mi. Honza
Jeho přístup k pacientovi je hrozný. Nerozuměla jsem mu ani slovo a choval se jako bych svým problém obtěžovala. Po rtg a ztrávení 2 hodin v nemocnici dospěl k závěru, ať si beru prášky od bolesti. Už tam nepůjdu.
Je to dobrý lékař a nesouhlasím s prvním komentářem.Ke mně se vždy choval příjemně, jeho léčba mi pomohla, chodím k němu rád.
Josef N.
Prostějov
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.