Kalinovo nábřeží 605, Havlíčkův Brod 58001
PP
Problémy s pohybovým aparátem. Pan doktor urcil jako jediný správnou diagnozu a diky lekum obtíže minimalní. Pacienta vyslechne. Komunikace na úrovni
I
Ivana
K tomu to lékaři je lepší nechodit.Je spokojený sám se sebou,ale mám z něj dojem,že mu jde jen o vybírání poplatků.Po dvou letech docházky k němu jsem odešla,nebyl mi schopen určit diagnozu a ani zmírnit obtíže.Když jsem požadovala jinou léčbu,tak se choval dost arogantně.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
tento člověk by neměl léčit!!!U mého tatínka nepoznal co mu je a léčil ho zbytečně na něco jinýho!!!bohužel to špatně dopadlo.Nikdy bych k němu nešla.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Moc spokojená. Tří čtvrtě roku jsem měla velmi omezující chronické problémy s kloubami. Čtyři lékaři mi během této doby nedokázali nalézt správnou diagnózu. Proto se na mě víceméně dívali jako na simulanta. Až pak jsem se dostala krátkodobě mimo své bydliště a tak zkusila návštěvu u pana doktora Vlka. Pan doktor diagnostikoval, vyléčil a mé potíže se zatím nevrátily.
Jsem s panem doktorem spokojen
václav
velmi příjemný a schopný
an
já jsem s panem doktorem velmi spokojená.Doporučuji
adam erdman
jsem velmi spokojen
tohoto pana doktora vůbec nedoporučuji. U něj v ordinaci asi nikdy neměří svým pacientům krevní tlak a nebo možná někdy příště,hlavně aby nebylo pozdě. Chtělo by to opravdu větší péči a starostlivost o své pacienty.My platíme tvrdě péči a ona je jaksi v nedohlednu.