Žďárská 610, Nové Město na Moravě
já
profesionální přístup pana primáře i celého jeho personálu, velká pochvala a děkuji! Jasanský
Je to velice dobrý lékař.
Profesionální i lidský přístup jeho i jeho kolektivu. Perfektně provedená práce při reoperaci uvolněné TEP. Děkuji za navrácení do aktivního života.
Byla jsem upana primáře na korekční operaci zápěstí.Má úžasný profesní i lidský přístup k pacientům. Vše mi vysvětlil a ukázal na snímku co a jak se bude dělat.Můžu jej doporučit.
Pan primář mi udělal plastiku vazů levého ramene po trojnásobné luxaci, od té chvíle mám klid a jsem spokojenej, teďka pojedu na plastiku levého kolene a po artroskopii jsem opět spokojenej, přístup bezvadnej, personál příjemnej. Tím to si myslím, že se tamní ortopedie řadí mezi jednu nejlepší v ČR!!! Michal
Bohužel, mám zkušenost, kdy se pan primař projevil jako velice nespolehlivý a nedůvěryhodný lékař.Byla jsem pozvána do ambulance,po třech hodinách čekání mi sestřička oznámila, ať jedu domů, že "pan primář" už do ambulance nepříjde. Dostala jsem náhradní termín a situace podobná - jen s tím rozdílem, že jsem čekala přes hodinu, pak přišel jiný lékař a doporučil mi vyčkat.Dnes dojíždím na ortopedii Mostiště a ačkoliv najedu o 50 km více,jsem s profesním přístupem nadmíru spokojená.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
J. Drejčková
Vděčím panu primáři za to, že se mi po zdárné operaci TEP kyčle vrátila chuť do života. Jeho přístup byl profesionální. Vřelý dík.
nejlepší
```• • •
Pan doktor mi doporučil operaci, která mi přihoršila. On sám neoperoval, ale opoměl několik důležitých zdravotních hledisek. Tehdy ještě nebyl primář...
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Ř
Řezníčková
Panu primáři naše celá rodina moc děkuje za operaci naší babičky Zdeny Loskotové. Tímto jí zachránil a vrátil do života. Po rehabilitaci v Luži dnes chodí o dvou francouzských holích. Děkuje rodina Řezníčkových