Smetanova 55, Polička 57201
Š
Šešulková
děkuji za lidský přístup, pochopení....
hodna na svem mistě...
Perfektní profesionálka
maximální spokojenost, vstřícnost, ochota, profesionalita. Pochvalu si zaslouží i sestřička !
Je to supér p. lékařka
Tato paní doktorka je vždy velmi vstřícná, ochotná a milá. Nikdy jsem nezažila, že by se chovala (ona či sestřička) nepříjemně či jednala svrchu, jak se to stává v některých jiných ordinacích. Prostředí ordinace je příjemné, moderní. Nemám co vytknout, rozhodně doporučuji.
janca
S paní doktorkou jsem neměla nejmenší problém. Je milá a ochotná - stejně jako sestřička. Skvělá odbornice.
Veronika
S paní doktorkou jsem nikdy neměla nejmenší problém. Je vždy milá - stejně jako její sestřička. Chodí k ní i mnoho mých známých a nikdy jsem na ni neslišela něco negativního.
Marie Křoustková
K paní doktorce chodíme celá rodina a to dost často, protože máme zelený zákal.
Lékařka je neskutečně svědomitá, pečlivá a příjemná. Všechno pacientovi vysvětlí a člověk má u ní pocit, že teď se věnuje právě jenom jemu.
Objednávky fungují vynikajícím způsobem, nikdy nemusíte čekat a sestřička je vždy usměvavá a ochotná. Doporučila jsem ji kolegyni a je nadšená. Doporučuji opravdu vřele.• • •
Hanka
k paní doktorce Novotné chodíme s dětmi již delší dobu,je vždy ochotná,milá,se svou dětskou sestřičkou jsou sehrané.Je velmi pečlivá,dobrý diagnostik,neváhá nabrat krev,vyšetřit moč.Na dětech nešetří.Nikdy bychom neměnili.