Pediatrie

Čechova 573, Lišov 37372

Paní doktorka by již měla zvážit důchod. Bohužel její služby jsou čím dál tím horší. Ordinační hodiny jsou skoro každý týden jiné a i tak se stane, že se do ordinace vydáte s nemocným ditetem, ale máte smůlu. Paní doktorka prostě nedorazila. Takže si cestu k lékaři zopakujete ještě na druhý den. Není to profesionální. A o jejím arogantním chování radeji nemluvit. Dokud dítě chodí s rodiči ještě to jde. Ale pokud přijde starší samo (třeba 15+) tak ho odbyde. (Vlastní zkušenost, chodila jsem k ní už od dětství, teď její ordinaci navstevuji se synem. Bohužel profituje z toho, že na malém městě je jediná dětská lékařka.

• Pediatrie pediatrická konzultace  •

• I

Velmi špatná doktorka. Navštěvovali jsme jí asi 10měsíců a úplně nám to stačilo. Předepisovala nám jen drahé léky bez řádného stanovení diagnózy (stetoskopem poznala úplně každou nemoc) a odmítala jakékoliv vyšetření u nějakého specialisty, že prý u dětí do tří let se nedělá. K pacientům velmi hrubý přístup. Venčení jejích psů je jí přednější než pacienti. Pravidelně jsme čekali i dvě hodiny od zahájení ordinačních hodin, než paní doktorka se uráčila přijít do ordinace. Přehlásili jsme se do ordinace na Rudolfov a jsme nadmíru spokojeni. Paní doktorka na Rudolfově nás posla ke specialistům, aby zjistili zda choroby diagnostikované paní Loudovou syn má, a ejhle syn se nám zázračně uzdravil. Po přehlášení do jiné ordinace zavolala paní doktorka Loudová mé manželce a nevybíravě jí seřvala do telefónu, jak si dovoluje nesouhlasit s její diagnózou, že ona je "erudovaná odbornice". No nevím kde se erudovala?

výborná komunikace , i když je paní doktorka na dovolené dokázala mi pomoc dokonce mohu říct že mi zachránila život , skvělá sestřička skvělá doktorka proto 5 hvězdiček , každá moje návštěva probíhá s úsměvem :)

Pani doktorku jsem navstevovala asi pul roku a uplne mi to stacilo.Ty jeji nazory a rady staly opravdu zato.Jo a hlavne ty leky co mi predepisovla pro malou za ty uplne hrisne penize.Tedka uz pet let jezdim do Budejovic a jsem nadmiru spokojena.

• B

Paní doktorku už naštěstí nepotkávám. Přehlásil jsem se do Budějovic, protože u p. Loudové to byl hazard. Když jsem měl infekční mononukleózu trvalo jí 14 dní než na to přišla a to si ještě moje matka musela dupnout aby mi udělala krevní testy. Na infekčním ve špitále málem omdleli když vyděli moje hodnoty. A nechali si mě tam 10 dní. Takže jestli chcete zhubnout sežeňte si infekční nemoc a nechte se vyšetřet od paní doktorky. A než přijde na to co vám je tak určitě zhubnete. Tutově :)
    O kolonách v čekárně ani mluvit nebudu. I strahov ráno je rychlejší

S pani doktorkou jsem velice spokojena a mám k ní 100% důvěru co se týče léčení,určení diagnozy...K pani doktorce docházím s třemi dětmi a nikdy jsme neměli s pani doktorkou žádný problém.Dokonce k pani doktorce ted přestoupila i má sestra s dvouletým synem,navštěvovala pani doktorku v Č.B která určila chybnou diagnozu a nebýt pani doktorky Loudové,která byla ochotna i přesto že tu neměli ještě registraci,synovce vyšetřit a hlavně mu pomoct.Prostředí čekárny je pro děti krásné,mohou se zde koukat na pohádky nebo si hrát na dětském koberci-čekání krásně uteče a dětičky si pohrajou :-) Sestřička je velice milá,sympatická a usměvavá,velice ochotně a profesionálně vždy pomůže a poradí...S paní doktorkou a sestřičkou jsme velice spokojeni :-)

• Špatný diagnostik, hrubé chování, zanedbává léčbu. Nechává pacienty čekat dlouhé hodiny v čekárně než si vyvenčí psa a nakoupí si.

• Pani doktorka je velmi milá, má pěkný vztah k dětem.Sestřička je také velice milá a hodná.Obě se umí chovat k dětem.S jejími službami jsem velice spokojená.Mohu jen doporučit.

• s paní Mudr.Jarmilou Loudovou,jsme naprosto spokojení,nikdy se nestalo že by byl nějaký problém,mám dvě děti a vždy dokázala poradit a pomoci..a to že někteří lidé nejsou spokojeni a mají nějaké výčitky,tak je to jen jejich volba jakého doktora si vyberou,ale vést takové řeči o ošetřujícím lékaři jsou hloupé a nesmyslnné...za svým lékařem s kterým jsem spokojená si stojím a jsem za něj ráda...

• Jednoznačně profesionálka, která si neustále doplňuje vědomosti a jde s dobou.
    Naprosto jí důvěřuji a jsem ráda, že léčí mé děti. Paní doktorko děkuji.