Aplikace všech druhů kontaktních čoček
Běžný termín
Diagnostické centrum makulárních i jiných sítnicových vad +8 Více
O mně
Jsme akreditované pracoviště ministerstva zdravotnictví a doškolovacím centrem institutu lékařů a farmaceutů (ILF).
v roce 2019 slavíme 25. výr...
Ukončené školy
- Polština
Aplikace všech druhů kontaktních čoček
Běžný termín
Oculeus s.r.o.
Diagnostické centrum makulárních i jiných sítnicových vad
Diagnostické vyšetření
Katakrakta, šedý zákal
Oční vyšetření
Oculeus s.r.o.
Poradna při řešení refrakčních vad laserem
Oculeus s.r.o.
Prevence, diagnostika a léčba zeleného zákalu (glaukom)
Preventivní prohlídky
Předpisy brýlí
Šedý zákal, katarakta
Pavla
Neco neuveritelneho s cim sem se ve zdravotnictvi jeste nesetkala, tak mile sestricky a doktori, pri takovem frmolu, zadne dlouhe cekani, vse vysvetleno, tleskam a dekuji
T.V,
moc lidi pritomno ,jinak fofr vse rychle,spokojenej jinak 800kc za posviceni do oci trochu moc no,ochotne sestry doktorka
Milan Hrzán
Celková spokojenost,nadstandardní péče, vše vysvětleno do detailů, dnes se to opravdu nevidí. Člověk není jen kus. Palec nahoru a teším se na další setkání.
Ivana
Živá ambulance s přívětivým personálem, kde nás s dcerkou přijali okamžitě, následoval soubor pečlivých vyšetření s ohledem na komfort malého pacienta, dcerka při četných vyšetřeních a manipulacích ani nešpitla, vše proběhlo bez jediné slzičky (včetně rozkapání oka) a v pohodě, až po výběr velmi frajerských brýlí přímo s optometristou. Díky této návštěvě a pečlivosti MUDr. Kühnelové a jejího týmu byla totiž včas odhalena zásadní oční vada. A za sebe doporučuji vyšetření (zpoplatněné) "CT oka" kvůli dědičnému zelenému zákalu.
Aneta V.
Celý tým ordinace funguje jako jedno velké sehrané mraveniště. Žádné dlouhé čekání, vyšetření jsou rychlá, sestřičky i doktoři milí a vstřícní. Všechno vysvětlí a člověk se tam cítí dobře a klidně. Byla jsem tam na kompletním vyšetření očí a jsem maximálně spokojena. Ráda ordinaci doporučím i ostatním. Aneta V.
Lucie
Ráda bych moc poděkovala paní doktorce Kühnelové, za velice milý, ochotný a vstřícný přístup, od začátku do konce vyšetření. Na veškeré otázky mi s trpělivostí a ochotou vysvětlila, poradila a mé problémy zmizely. Ještě jednou velké díky celé klinice!
Alexandr Startsev
Chci poděkovat paní doktorce Kühnelový za perfektní přístup a úžasnou odbornost.
Výborné vybavení ordinace, kde jsou špičkové přístroje a především velmi milý personál!
Všem velmi doporučuji.
Markéta Šmucerová
Chci poděkovat za celou rodinu MUDr. J. Khünelové-Popovské za profesionální péči, kterou poskytuje na velmi vysoké úrovni ve své ordinaci.
Všichni v této ordinaci i optice se chovají k pacientovi maximálně pozorně, pečlivě, šetrně s lidským přístupem, který se už delší dobu ve zdravotnictví nevidí!!
Jste absolutně sehraný tým, který léta funguje.
Velice děkuji se srdečným pozdravem
M. Šmucerová s rodinou
MUDr. Jana Kühnelová - Popovská
zdravíme a srdečně děkujeme za tým očníordinace s optikou, již téměř 25 let pracujeme denně 7-18 hodin s výjimkou pátku to do 15 hodin, téměř nulová objednací doba, nejlepší vybavení přístrojové co trh nabízí ale hlavně ..vše pro pacienty a klienty, rychle a učinně, práce nás všechny baví, vzdělávání a absolvování nejnovějších kurzů jsou téměř povinností každého z nás.
S uctou kuhnelová
Zuzana Masopustová
Poprvé jsem byla na návštěvě u paní doktorky nedávno, připadalo mi to tam jak na běžícím pásu. Vše ochotně, rychle, bez zbytečného čekání vysvětlili, celý tým je dobře sehraný a vše funguje na profesionální úrovni. Děkuji.
molikovan
U paní doktorky jsem byla poprvé,prostředí příjemné,personál velmi ochotný a příjemný. děkuji Molíková
O mně
v roce 2019 slavíme 25. výr...
Ukončené školy
- Ruština,
- Polština
Ocenění
- ČLK Diplom celoživotního vzdělávání
- 2. místo ocenění českých podnikatelek , jako majitelka české firmy, která podnik vlastní a řídí